MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

2018 legjobb stúdió monitorja (Resolution Magazine): Genelec 8341

Nem akarom nagyképűen kijelenteni, hogy várható volt, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, a Genelec „The Ones” szériája annyira egyedülálló, hogy jelenleg versenytársa sincs a piacon. Nincs másik olyan gyártó, aki háromutas, koaxiális pontsugárzókat tudna gyártani, főleg nem ilyen minőségben. A Resolution Magazine nem is késlekedett, a 8341-et választotta 2018 legjobb stúdiómonitorjának.

Akik esetleg még nem találkoztak a típussal, vagy a technológiával, sürgősen pótolják, mert ezek a hangsugárzók gyakorlatilag megjelenésükkor legendává váltak, amiket a későbbi tesztek meg is erősítettek. A SAM rendszerű (Smart Active Monitoring), GLM szoftverrel kalibrálható monitorok olyan hangreprodukciós képességekkel rendelkeznek, melyek miatt precíz mérnöki munkához ajánlottak, közelpontjuk pedig – a technológiából fakadóan – akár 30 cm is lehet. A „The Ones” sorozat meghódította a világot, és új sztenderdet állított fel.

Innen is gratulálunk a gyártónak és büszkén forgalmazzuk a továbbiakban is termékeiket!

AJÁNLÓ: Aki esetleg kételkedik a fent leírtakban, annak a Budapesten található Hit Space Hangszer és Stúdiótechnikai üzletében lehetősége van meghallgatni az említett típust! Érdemes.

Gergics Attila
www.audmax.hu


 

2018. október 28. 08:21

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA