MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

2019 ŐSZÉN JÖN: VIII. INTERTON EGYETEM

Az INTERTON Egyetem rendezvénysorozat 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy Magyarország folyamatos, magas szintű, kétoldalú kapcsolatot tartson fenn az audiovizuális világ nemzetközi élvonalával. Az évek során rengeteg hazai és külföldi előadó hang-, fény- és vizuáltechnikai bemutatóját tekinthették meg a résztvevők, akik szép számmal érkeztek, hiszen Magyarország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénysorozatáról beszélünk.

Már az első rendezvényt tekintve is, a résztvevők száma (több, mint 700 látogató), az esemény színvonala, hangulata és a résztvevők későbbi visszajelzései is azt igazolták, hogy érdemes volt létrehozni a hazai audiovizuális szakma első ilyen jellegű eseményét.

Hangtechnikusok, zenészek, DJ-k, szakmai érdeklődők, az audiovizuális területen működő vállalkozások, oktatási intézmények, színpadi világítással, vizuáltechnikával foglalkozó szakemberek, kulturális létesítmények üzemeltetői és fenntartói, tervező mérnökök egyaránt fontosnak tartották, hogy részt vegyenek az INTERTON Egyetem első évén. Ez a tendencia az évek során töretlen maradt, így ősszel már a nyolcadik INTERTON Egyetem rendezvényre kerül sor.

Idén is hang-, fény- és vizuáltechnikai előadásokra számíthatnak az érdeklődők. A regisztrációt már megnyitottuk!

REGISZTRÁCIÓ

Időpont: 2019. november 13-14.
Helyszín: Kelenföld Montázs Központban (1119 Budapest, Etele út 55.)

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Bővebb információ a rendezvényről:
http://intertongroup.com/interton-egyetem

Kérdés esetén kérjük, írjon nekünk az istvan.bogar@intertongroup.com e-mail címre.


2019. június 15. 12:42

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA