MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A BOSS 40. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI

A BOSS örömmel mutatja be a limitált kiadású DS-1-4A Distortion kispedált, amely a BOSS kompakt pedálok 40. évfordulóját ünnepli. Ez a pedál a hosszú ideje népszerű DS-1 Distortion speciális verziója, különleges fekete/arany színekkel és azzal a klasszikus hangzással, amely közel négy évtizede a gitárosok egyik kedvence. A DS-1-4A kezdi a sort az évforduló kapcsán, de sok más ünnepi esemény követi majd a 2017-es évben.

A BOSS 1977-ben mutatta be kispedál sorozatának első három darabját: az OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser és SP-1 Spectrum pedálokat. A 40 év alatt generációk nőttek fel és használták ezt az ikonikus, közkedvelt termékcsoportot. Ez idő alatt 119 egyedi pedál modell látott napvilágot és összesen 15 millió darabot adtak el belőlük világszerte. A BOSS pedálokat profi és hobbi zenészek egyaránt használják. Napjainkban a BOSS több mint 50 kompakt pedál modellt gyárt, amelyek lefedik a gitárosok, basszusgitárosok és más zenészek összes effekt szükségletét a világ bármely pontján.

A BOSS kispedálok legfontosabb ismérvei a kiváló hangzás, strapabíró konstrukció, egyedi megjelenés és hatékony funkciók.  Ezek az alaptulajdonságok semmit sem változtak a 40 év alatta, a pedálokba sűrített technológiák viszont folyamatosan fejlődtek. A BOSS mindig úttörő szerepet töltött be az új hangzások kapcsán. A hosszú évek alatt összegyűlt tapasztalatot és különböző megközelítéseket mindig a legkiválóbb hangzás létrehozásának szolgálatába állította. 

A DS-1 Distortion először 1978-ban került piacra a kompakt pedálok második hullámával. A pedál harapós hangindítása és egyenletes hangkitartása azonnali sikert aratott a gitárosok körében. Nem véletlen, hogy számos legendás rock gitáros egyedi sound-jának kihagyhatatlan részévé vált. Ez a puritán megjelenésű, narancs színű pedál olyan népszerűségre tett szert, hogy a mai napig ott szerepel az aktuális BOSS kispedál termékpalettán, sőt minden második eladott pedál egy DS-1 Distortion.

A limitált kiadású DS-1-4A impozáns fekete színben készül, arany színű potméterekkel és feliratokkal, valamint egy vintage megjelenésű, ezüst színű csavarral, amely az elemház fedelét rögzíti. A pedál csak 2017-ben kapható a 40. évforduló logójával díszített különleges dobozba csomagolva.

További információk a DS-1-4A Distortion pedállal és a BOSS 40. évfordulójának ünnepi eseményeivel kapcsolatban:
https://www.boss.info/global/promos/40th_anniversary_compact_pedals/?_ga=1.208802642.159191920.1394620289


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója.Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2017. február 22. 09:11

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA