MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A FANTOM

A FANTOM egy új fajta kreatív központ, amely kimondottan a gyors dalíráshoz és a kifejező élő zenéléshez készült. Az inspiráló beépített eszközök és a széleskörű számítógépes integráció intuitív, természetes és lehetőségekkel teli élményt nyújt. A bővíthető hangforrás a legjobb elektronikus és akusztikus hangszíneinket tárolja, valamint új, izgalmas lehetőségeket biztosít ezek mélyreható, egyéni beállítására is. Mindezek mellett prémium minőségű anyagokból készült, formatervezett dizájnnal és a legkiválóbb 61-, 76- és 88-billentyűs mechanikával, melyet valaha gyártottunk.

ZENEKÉSZÍTÉS
A FANTOM minden igényt kielégít a zenekészítés terén. A zökkenőmentes, gyors munkafolyamatot nem gátolják áttekinthetetlen üzemmódok, bosszantó technikai korlátok vagy hangminőséggel összefüggő kompromisszumok. A FANTOM kreatív munkamenete a mai zenészek igényeihez alkalmazkodik, egyszerűen átlátható kompozíciós eszközökkel, azonnal behívható kreatív platformokkal és mélyreható számítógépes integrációval.

NINCSENEK ÜZEMMÓDOK. CSAK ZÖKKENŐMENETES MUNKAFOLYAMAT
A kreatív ötletek szabad áramlását semmi sem gátolhatja. A FANTOM esetében nem kell kompromisszumokat kötnöd a hangzás terén, és idejét múlt technikai korlátok sem gátolják a munkafolyamatokat. Ráadásul azzal sem kell törődni, hogy a különböző funkciók, melyik üzemmódhoz tartoznak. A FANTOM minden pillanatban kreatív módban várja a parancsokat, a munkafolyamat teljesen zökkenőmentes, mindegy milyen zenei anyagról van szó.

HOZZ LÉTRE EGY SCENE-T
Amikor Te készen állsz, a FANTOM is készen áll a zenekészítésre — és ez csak egyetlen érintésen múlik. A hangszínek, pattern-ek és előadásszerkezetek egyedi, kreatív terekben foglalnak helyet, melyet Scene-nek nevezünk. A Scene lehet egy teljes dal, egy dal része vagy egy kiindulási pont kedvenc hangszíneiddel, az általad elképzelt kiosztásban. A Scene-ket össze is lehet fűzni és úgy lehet azonnal váltani köztük, hogy az előző hangjai nem akadnak meg.

MINDEN. MINDIG
Nem kell azzal foglalkoznod, hogy vajon hány effektet használhatsz, és a komplex patch-ek váltása esetében sem fogsz hangzásbeli korlátokba ütközni. A FANTOM-mal mindig a zenére fókuszálhatsz anélkül, hogy folyamatosan a processzálási kapacitást mérlegelnéd. Ekkora teljesítménnyel akár egyszerre is használhatod mind a 16 part-ot az összes elérhető effekttel - teljes Patch-remain funkcó mellett a zökkenőmentes átmenetekhez. Ez olyan, mintha két komplett FANTOM lenne egy hangszerbe sűrítve.

HANGZÁS
A FANTOM rugalmassága és bővíthető hangforrása több évtizedes kutatás és fejlesztés eredménye és rengeteg inspiráló elektronikus, akusztikus és hibrid hangszín megszólaltatását teszi lehetővé. Kombinálj különböző hangszintéziseket és mintavételezési technológiákat a beépített analóg szűrőkkel, új és meglepő hangzások létrehozásához — vagy bővítsd a hangszert új hangszínekkel és funkciókkal, amint elérhetőek.

JÁTSZHATÓSÁG
A hangminőség után, semmi sem lehet fontosabb, mint a játszhatóság. Ahogy a hangszer billentyűzete reagál az ujjak játékára és segíti a zenei kifejezést. A FANTOM a játékélményre helyezi a hangsúlyt, kiváló billentyűzet-mechanikájával és rengeteg, előadáshoz használható vezérlőjével.

SZEKVENCIÁK
A FANTOM egy komplett zenekészítő platform, amely a gyors és átlátható zenekészítést támogatja. RGB padok, egy klasszikus TR-REC stílusú pattern-szekvenszer, valós idejű felvételkészítés piano roll szerkesztéssel és egy grid a felvételekhez és klipek elindításához. Bármelyiket, bármikor használhatod.

CSATLAKOZTATHATÓSÁG
A FANTOM önmagában is kiváló hangszer, de hatékonysága exponenciálisan növelhető más készülékek - pl. számítógépek vagy analóg szintetizátorok - csatlakoztatásával. A FANTOM képes az érintőképernyőn keresztül közvetlenül vezérelni szoftver-szintetizátorokat, a két CV/Gate kimenetén keresztül meghajtani moduláris és analóg szintetizátorokat, valamint csúcsminőségű audio-interfészként is funkcionál, 16 sztereó kimenettel és 3 sztereó bemenettel.

DIZÁJN
Letisztult, áttekinthető kezelőfelület, prémiumminőségű anyagok és a valaha gyártott legjobb billentyűzet-mechanikáink. Az eredmény? Egy hangszer, amely játékra hív.

MINDEN A HELYÉN
A FANTOM megtervezésénél a kreatív folyamatok és felszabadult játék támogatása volt az első számú szempont. Az egyes vezérlők elhelyezését, és azok együttműködését a FANTOM belső kreatív funkcióival, a mai munkafolyamatok átgondolásával és figyelembevételével alakítottuk ki.

HOSSZÚ TÁVRA TERVEZVE
A FANTOM strapabíró fémből és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készül. Ezért minden tekintetben tartós és ellenáll a koncertezés/ utazás igénybevételének.

ÉS MÉG EGY APRÓSÁG
Minél jobban megismered a FANTOM-ot, annál több olyan apró részletet fogsz felfedezni, amelyek billentyűsként megkönnyítik az életedet. Mint például, az előlap kissé íves feliratai, melyek a hátlap csatlakozóinak helyzetét mutatják, vagy az informatív RGB megvilágítású szabályzók és gombok, melyekkel a FANTOM képes előtérbe helyezni a kreativitást és háttérbe szorítani a zavaró tényezőket.

A  FANTOM-mal kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. március 10. 16:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA