MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A HIGH END SYTEMS AZ LDI 2019 KIÁLLÍTÁSON BEMUTATTA LEGÚJABB ROBOTLÁMPÁJÁT

Las Vegasban az LDI 2019 kiállításon a High End Systems bemutatta a SolaHyBeam 3000 robotlámpát. Az új zászlóshajó minden tulajdonsággal rendelkezik, amit korunk hatásvilágítása megkíván. Az új robotlámpa egy rendkívül hatékony és erős, fehér fényű LED fényforrást kapott.

High End Systems

A lámpa a fénysugarának szabályozásához tervezett optikai rendszerrel van szerelve. Az optimalizált hosszúfutású optika így kiváló fényteljesítményt nyújt a teljes zoom tartományban. Az egyedi effektek, és a ragyogóan erős fénye teszi a lámpát lenyűgözővé.

A robotlámpák termékmenedzsere, Matt Stoner így nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen a rendkívül nagyteljesítményű, prémium robotlámpák családjához most a SolaHyBeam 3000 is csatlakozik.

A SolaHyBeam 3000 fantasztikusan keskeny, 3.1 fokos legkisebb nyitási szögre specializálódott lencserendszerrel rendelkezik, ami a kilépő fényt káprázatosan keskeny fénysugárrá változtatja, ami remek effekt fényt biztosít! Emellett akár front megvilágításra is alkalmas a nagy, 55 fokos nyitási szögének köszönhetően. A lámpában található motoros késrendszerrel pedig könnyen lehatárolhatjuk a megvilágítani kívánt területeket.

Becky Koester, a High End Systems ügyvezető igazgatója hozzátette: „Fejlesztő és termékmenedzsment csapataink kivételes és úttörő munkát végeztek a szűk sugárzási szög és az egyedi lencse effektek létrehozásának érdekében, amelyek így egyedi lehetőségeket adnak a tervezők és végfelhasználók kezébe. A SolaHybeam 3000 a piac eddig szunnyadó szegmensét célozza. A korai előrejelzések figyelemre méltók.”

Alig várjuk, hogy láthassuk fényét a fesztiválokon és turnékon szerte a világon!

Amennyiben bővebb információt szeretne, kérjük, írjon nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.



 

2019. november 28. 05:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA