MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A K&M Frankfurtban

A König & Meyer motoros billentyűállványát a Musikmessén mutatták be. A barátkozás nem volt könnyű feladat, mert állandóan nagy tömeg állta körül ezt az igazán látványos újdonságot. Az elektromos magasságállítással gyermekként játszottak azok a szerencsések, akik lehetőséghez jutottak. Igazi élmény, amikor egy gombnyomásra az ülő és álló játékhoz illő pozícióba áll a felszerelés.

Az állvány alapjául a számos bővítési lehetőséggel bíró Omega 18810 szolgál. A beépített elektromos motor folyamatos magasságállítást biztosít. Négy különböző magasságot presetként beírhatunk a memóriába. Miután beállítottuk, mindössze a vezérlő egységet kell megnyomnunk és az asztal a kívánt magasságra áll. A megadható magasság 597 és 1257 mm között lehet.

Omega-E billentyűállvány, elektromosan állítható magasság

Az elektromos magasságállítással rendelkező billentyűállvány segítségével kényelmesen beállítható az ergonomikus magasság ülő és álló játékhoz. Az állvány alapjául a számos bővítési lehetőséggel bíró Omega 18810 szolgál. A beépített elektromos motor folyamatos magasságállítást biztosít. Négy különböző magasságot presetként beírhatunk a memóriába. Miután beállítottuk, mindössze a vezérlő egységet kell megnyomnunk és az asztal a kívánt magasságra áll. A megadható magasság 597 és 1257 mm között lehet. A vezérlő egységet az asztalra helyezhetjük, illetve a Desk Control alkalmazás letöltésével az állvány okostelefonról is működtethető. Az integrált kábelrendezővel a vezetékeket is rendben tarthatjuk. A váz és a lábak acélból készültek és akár 80 kg-mal terhelhető.

Bővebb információ és vásárlás


2019. április 27. 06:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA