MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A leggyorsabban elsajátítható hangszeres tudás

Ha mindig is szeretett volna egy hangszeren játszani, leggyorsabban az Aerophone minivel válthatja valóra álmait. Ez a szórakoztató, modern fúvós hangszer könnyen elsajátítható és pillanatok alatt kedvenc dalaival játszhat együtt. A fogásrend egyszerűen megérthető és nincsenek a zongorára, gitárra, vagy ukulelére jellemző komplikált akkordok sem. A hat kiváló beépített hangszínnel felfedezhet számos zenei stílust, a kompakt kivitelnek köszönhetően pedig mindenhová magával viheti.

Az Aerophone mini Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható egy ingyenes applikációhoz, mely megkönnyíti az élményteli tanulást és a még gyorsabb fejlődést. Az alkalmazás 50 további hangszínt tárol, plusz számos egyszerűen követhető zenei leckét a kezdeti lépések elsajátításához. Sőt, mobiltelefonnal streamelt dalokkal is együtt játszhat! Fejhallgató csatlakoztatásával pedig minden pillanatban belefeledkezhet a játékba anélkül, hogy zavarná környezetét.

Az inspiráló hangszínek világa
Az Aerophone mini változatos hangszertípusaival igazi élményt nyújt, amikor eljátsza velük kedvenc dalait. Beépített szaxofon-, fuvola-, hegedű-, klarinét-, trombita- és szintetizátor-hangszínek, felfedezésre váró hagyományos és modern hangzásokkal. Valamint, több mint 50 további hangszín azonnali elérése a Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható Aerophone Plus applikációval. Az alkalmazás típusonként rendszerezi a hangszíneket, ezáltal rendkívül egyszerű inspiráló új hangszínek megkeresése.

Egyszerű fogásrend a gyors tanuláshoz
A furulya egy népszerű fúvós hangszer a kisgyermekek alapszintű zeneoktatásában — lehet, hogy Ön is találkozott már vele az iskolában. Az Aerophone mini fogásrendje a furulyán alapul, így percek alatt képes lesz megszólaltatni a hangszert. A hozzá tartozó applikációval pedig, azonnal bármelyik hangnembe transzponálhatja a hangszer digitális hangforrását. Ez annyit jelent, hogy szinte bármelyik dalt ugyanazzal a fogásrenddel szólaltathatja meg!

Egyszerű megszólaltatás
Akusztikus fúvós hangszereken a megfelelő hang és intonáció eléréséhez szükséges fúvástechnika csak hosszú idő alatt sajátítható el. Az Aerophone mini viszont azonnal jól szó, digitális hangforrásának és kifejező befúvás-érzékelőjének köszönhetően. Tanulja meg az egyszerű fogásrendet, csak fújjon bele a fúvókába és máris kezdődhet a zenélés.

Kezdje el a játékot azonnal
Az Aerophone mini Plus alkalmazással elérhető 11 gyakorlódal és egyszerűen követhető zenei leckék. Az applikáció vizuálisan jeleníti meg a fogásrendet az egyes hangokhoz, így nincs szükség bonyolult kották megfejtésére. A beállítható tempóval lassan is kezdheti a játékot, majd fokozatosan növelheti a sebességet, ahogy egyre magabiztosabban a hangszeren. Az alkalmazással dalokat is streamelhet mobilkészüléke zenei könyvtárából, vagy az énekszólam hangerejének minimalizálásával a karaoke játék vagy éneklés is megoldható.

Korlátok nélküli gyakorlás fejhallgatóval
Az Aerophone minivel minden pillanatban elmerülhet a zenélésben anélkül, hogy ezzel zavarná családtagjait vagy a környezetében élőket. Amikor fejhallgatót csatlakoztat, a hangszer beépített hangszórója automatikusan kikapcsol, így a környezet kizárásával, nyugodtan belefeledkezhet a játékba vagy gyakorlásba. Az alkalmazással streamelt zenék is megszólalnak a fejhallgatóban, így kedvenc dalait zenei alapként használva játszhatja el saját szólamát, amely igazán magával ragadó élményt képes nyújtani.

Az Aerophone mini beállítása egyéni játékstílusokhoz
Ahogy kezdi jobban megismerni a hangszert, az Aerophone mini Plus applikáció sokféle megoldást kínál az hangszer saját elképzelés szerint történő beállítására. Például a befúvás érzékenységének beállításával egyszerűen módosítható a játékérzet. A magasabb beállítási értékek esetében kisebb befúvási erősséggel is megszólaltatható a hangszer, így ez tökéletes megoldás a kezdeti lépések elsajátításához. Ráadásul egyéni fogásrendeket is beállíthat és ezeket tárolhatja a hangszeren a későbbi gyors behíváshoz.

Felvételkészítés és lejátszás zenei alkalmazásokkal
Számos népszerű zenei produkciós alkalmazás tartalmaz szoftverszintetizátorokat, amelyek lejátszhatók és rögzíthetők MIDI-n keresztül. Az Aerophone mini Bluetooth-on keresztül támogatja a vezeték nélküli MIDI kapcsolatot, ha saját zenék komponálásával szeretne a következő szintre lépni.

További részletek az AE-01 Aerophone-nal kapcsolatban: https://www.roland.com/hu/products/aerophone_mini/

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További részletekért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. október 29. 15:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA