MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC AZ ELMÚLT 50, ÉS AZ ELKÖVETKEZENDŐ ÉVEKET ÜNNEPLI

A szerény kezdetekkor egy garázsműhelyben gitár erősítőket készítettek, mára az élő hangosítás, a mozik és a vállalati megoldások vezető márkája a professzionális audiovizuális technika területén. A QSC 50 év után is folytatja a jövőbe mutató fejlesztéseit.

1968: földrengés erejű változások éve volt az egész bolygón. Ötven évvel ezelőtt a nyugtalanságot az Egyesült Államokban emberjogi megmozdulások, Európában pedig tüntetések és forradalmak gerjesztették. A műszaki innovációk között volt a 747-es jumbo jet bemutatása és az első ember holdra jutása az Apollo 8-al. A zene világában ekkor a Beatles a „Hey Jude”-ot énekelte, a Rolling Stones a „Jumping Jack Flash”-sel zúzta. Eközben pedig megszületett a ma QSC-ként ismert cég Quilter Sound Things néven egy kicsi ipari épületben, a Kalifornia állambeli Costa Mesa-ban.

A QSC eredetileg a kézzel gyártott gitár erősítőkre összpontosított. A vállalat csak később, folyamatos változással és fejlődéssel vált világvezető márkává a teljesítményerősítők piacán. „A korai elképzelésünk az volt, hogy nagy teljesítményű, hatalmas gitár erősítőkkel hódítjuk meg a világot. De az a hajó elúszott, és a teljesítményerősítőkre kezdtünk összpontosítani.”- mondta Pat Quilter, a QSC alapítója. „Egészen a kezdetektől a QSC mindig odafigyelt arra, hogy közel maradjon a vásárlóihoz, ami a vállalt sikerének alapja.”

„A mi történetünk az állandó változásról, a jövőhöz alkalmazkodó átalakulásról, valamint arról a lankadatlan szenvedélyről szól, hogy kiszolgáljuk a vásárlóink igényeit.”- mondja Barry Andrews, a QSC alapítója. „Amikor a hangsugárzók piacára való belépés mellett döntöttünk, nagy odafigyeléssel meghallgattuk a vásárlóink visszajelzéseit, hogy megtervezhessük az elismert K Sorozatot. Ezzel egy teljesen új sztenderdet állítottunk fel az aktív hangsugárzók között és gyorsan a kategória legjobbjává tettük a márkát. A mi küldetésünk az ügyfeleink kiszolgálása iránti szenvedélyünk az üzleti élet minden területén.”

A QSC mindig elkötelezett volt amellett is, hogy egy, a páratlan minőségéről és megbízhatóságáról ismert márkát építsen fel. „Mindig törekedtünk működésünk tökéletesítésére, figyelve a legapróbb részletekre és megépítve a  legkorszerűbb gyárat Dél-Kaliforniában, melyben számítógép vezérlésű, nagypontosságú összeszerelés és szigorú ellenőrzés biztosítja a szükséges rugalmasságot a megrendelésre készülő termékek gyártásához. - mondta John Andrews, a QSC alapítója. “Ez egy példa nélkül álló lehetőséget adott arra, hogy a megrendelők igényeire azonnal tudjunk reagálni. Onnantól kezdve, hogy lehetőségünk nyílt a megrendelések közvetlen kielégítésére, folyamatosan bővítjük a gyártói kapacitásunkat, már több országban is van erre lehetőségünk, ezáltal kiszolgálva vásárlóink millióit világszerte. “

A hálózati digitális audio rendszerek korai úttörőjeként a QSC licenszelte elsőként a Cobranetet 1996-ban. A Cobranet széles körű megítélés szerint az első kereskedelmileg sikeres alkalmazása az Ethernet hálózatot használó audio átvitelnek, mely lehetővé tette a QSC számára, hogy az iparágban elsőként kifejlesszen digitális audio jelfeldolgozásra és hálózati alkalmazásra megfelelő megoldásokat, amelyek új lehetőségeket nyújtottak az igényes, nagyméretű kereskedelmi célú hangosítási feladatokra. Napjaink elismert, a világ számos létesítményében telepített Q-SYS™ integrált audió, videó és vezérlési rendszer ezeknek a korai innovációknak az eredménye.
“A jövőt tekintve továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vezető szerepet töltsünk be a piacunkon mind a technológiai platform, mind a vásárlói igények kielégétésében.” –mondta Joe Pham a QSC elnöke és ügyvezetője. “A QSC jövője az integrált technológiai platformok fejlesztésében rejlik, melyekbe beépíti a vásárlók gyakorlati tapasztalatait, lehetőséget kínál a munkavállalóink számára, még több értéket ad a partnereinek, valamint új applikációkat, lehetőségeket teremt számunkra a piacunkon. Ebben az esetben mindenki nyer.”

Cégünk fennállásának 50. évfordulóját számos rendezvénnyel, eseménnyel, valamint kulcsfontosságú termékek piacra történő bevezetésével ünnepeljük szerte a világban 2018-ban. Ez több, mint egy 50 éves évforduló, hiszen nem csak az elmúlt 50 évet ünnepeljük, hanem “50 év és ami még előttünk van” jelszóval a jövőt is ünneplejük. Elkötelezettek vagyunk az innováció folytatása mellett, mely nem csak a gyárunkra, termékeinkre igaz, hanem arra is, hogy új lehetőségeket, új megoldásokat teremtsünk az embereknek, a vásárlóinknak világszerte. 

S most a QSC-ről: QSC “50 év és ami még előttünk van” szlogennel egy olyan céget ünnepelünk, amelyet 5 évtizeddel ezelőtt alapítottak, s mára világszerte ismert és elismert a dizájn, mérnöki munka és a gyártás területén. Az audió termék palettából, vagyis az erősítők, hangsugárzók, digitális keverőpultok, jelfeldolgozó processzor (DSP), valamint a Q-SYS™ hálózati audió, videó és kontrol felületei között több díjnyertes termék is van. Egyedülállóan széles technológiai megoldásaival a QSC termékei felülmúlják egyes részeit azzal, hogy megbízható, bővíthető, rugalmas megoldásokat kínál szakembereknek, legyen szó akár installálásról, rentálosokról, produkciókról, cégekről vagy mozikról világszerte.

http://intertongroup.com/

QSC


 

2018. február 6. 17:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA