MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC helyén kezeli a basszust a K kardioid mélysugárzóval

A QSC bemutatja a kategóriáján belül elsőnek számító, egyetlen dobozban megvalósított aktív kardioid mélysugárzóját.

Costa Mesa, Kalifornia (2017, január 10.) – Ahogy a QSC közeledik az egymilliomodik K-sorozatú hangsugárzó eladásának ünneplése felé, a vállalat örömmel jelenti be a család legújabb tagját, a K kardioid mélysugárzót. Az innovatív fejlesztést felvonultató, legendás QSC erősítővel és fejlett DSP-vel rendelkező, kompakt dobozba épített K kardioid mélysugárzó a kategóriáján belül az első, egyetlen dobozban megvalósított, aktív mélysugárzó megoldás a hordozható, és telepített alkalmazásokhoz.

A mélysugárzók tipikusan minden irányban egyenlő mértékben sugározzák a hangot, ezzel nem kívánt mélyfrekvenciás többletet okozva a színpadon és rengeteg elvesztegetett energiát a rendszer hátsó oldalán. Az utóbbi években a koncerthangosítók képesek voltak kardioid lesugárzási karakterisztikát létrehozni a mélysugárzók elhelyezésének, késleltetésének és polaritásának manipulálásával, előre felé irányítva a mélyhang energia nagy részét, minimalizálva az oldalra és hátra sugárzást. Sajnos azonban ez a technika költséges, a legtöbb esetben több hangsugárzót, erősítőt és processzort igényel.

A kialakításának köszönhetően a K sorozat kardioid mélysugárzója biztosítja a kardioid elrendezés előnyeit egyetlen, kompakt dobozban. “Helyén kezeli a basszust” mobil elődók, AV produkciók, rental cégek, valamint kis- és közepes koncerttermek számára. A K kardioid mélysugárzó kiváló a mélyhangok színpadi kezelésében, vagy bármely olyan alkalmazásban, ahol a nem kívánt mélyfrekvenciás hangenergia minimalizálandó. 1000 W-os D-osztályú erősítővel, a legújabb DSP technológiával rendelkezik, valamint két, 12”-os nagy kitérésű hangszóróval, amely hatod rendű, bandpass dobozban kapott helyet. Ezek az összetevők teszik elérhetővé, hogy a hangsugárzó elejénél 15dB-lel nagyobb hangnyomás érhető el, mint hátul. Az alumínium füleknek és a hátsó négy keréknek köszönhetően kényelmesen hordozható. Két M20-as foglalattal rendelkezik, 35mm-es hangsugárzó állvány fogadására alkalmas, akár állítva, akár fektetve használjuk a mélysugárzót.

A további jellemzőket és specifikációt hamarosan közöljük.



 

2017. január 13. 14:29

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA