MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A ROLAND BEMUTATJA A 4XCAMERA iOS ALKALMAZÁST

Az egyedülálló 4XCAMERA egy vadonatúj videofelvevő alkalmazás iOS mobilkészülékekhez. A 4XCAMERA segítségével a zenészek egyszerűen készíthetnek zenei videókat, akár négy felosztott előkép megjelenítésével egyetlen képernyőn. A támogatott 1:1 és 16:9 képformátum mindegyikére 10 Split képernyő pattern érhető el. Az alkalmazás ingyenesen tölthető le és két előadás felvételét is lehetővé teszi. Az összes funkció az alkalmazáson belüli vásárlással érhető el, €4,49.

A 4XCAMERA alkalmazással és egy iPhone vagy iPad mobilkészülékkel egy személy is gyorsan és egyszerűen készíthet osztott képernyős videókat saját zenékhez, dalokhoz vagy karaoke sávokhoz. A 4XCAMERA videoprojektek felhő alapú tárhelyeken történő megosztásával több zenész is használhatja az alkalmazást előadások hozzáadásához a világ bármely pontján. 

Kezdésként az első videó kerül felvételre az 4XCAMERA alkalmazással. Ezt egymás után további három felvétel követheti, melyek új Part-ként adódnak hozzá a korábbiakhoz. A hang a készülék beépített mikrofonján keresztül vagy egy csatlakoztatott audiofelvevővel rögzíthető.

Egy dalhoz minden videó tárolása az alkalmazás könyvtárában történik. Az osztott képernyős zenei videó befejezéséhez Split patternek hozzáadására, az egyes videók hangerőbeállítására, majd a YouTube-on vagy más közösségi oldalakon megosztható, végső fájl létrehozására is lehetőség nyílik.

A 4XCAMERA alkalmazással kapcsolatos további információk: hu.rolandeasteurope.com / Music Connects.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt vagy keresd fel a hozzád legközelebbi márkakereskedőt.


2018. január 22. 16:15

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA