MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Roland bemutatja a Rubix interfész sorozatot

Csúcsminőségű hangzás, strapabíró konstrukció, kompakt méret, mérsékelt ár és nélkülözhetetlen tulajdonságok a mai kor zenészei és producerei számára.

A világ első több portos USB 2.0 audió interfészének nyomdokában, a Roland örömmel mutatja be az új Mac, PC és iPad kompatibilis Rubix audió interfész sorozatot. A Rubix tökéletes arányt teremt a csúcsminőségű hangzás, strapabíró konstrukció, kompakt méter, mérsékelt ár és nélkülözhetetlen tulajdonságok terén a mai kor zenészei és producerei számára.

Az új audió interfész sorozat tagjai: Rubix 22, 24 és 44. Ezek a több platformhoz illeszkedő interfészek rendkívül alacsony zajszintet garantálnak a kimeneten és bemeneten egyaránt.  A készülékek tiszta és részletgazdag hangzását alacsony zajszintű mikrofon előerősítők biztosítják, az audió felbontás pedig 24-bit/192kHz-ig támogatott. A jól látható indikátoroknak köszönhetően nagyobb távolságból is ellenőrizhető a jel és a bemenet túlvezérlése. A készülékek árnyékolása és földelése minden helyzetben tiszta, csendes, stúdió minőségű hangzást garantál, a kompakt, fém konstrukció pedig nagymértékben növeli a készülékek tartósságát.

Rubix 22: 2 bemenet/2 kimenet, két mikrofon előerősítővel, iPad használat esetén tökéletes társ a koncertekhez és mobil felvételkészítéshez. Rubix 24: További két kimenet és beépített Compressor/Limiter a dinamikus hangforrások megszelídítéséhez. Rubix 44: Két további mikrofon előerősítő, így összesen 4 bemenet és 4 kimenet.

A Rubix sorozattal kapcsolatos további információk: http://hu.rolandeasteurope.com/search/?q=rubix

2017. január 13. 18:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA