MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennehiser Middle East és az Etihad Airways együttműködése

A Sennheiser Middle Easthas bejelentette, hogy együttműködésbe kezd az Etihad Airways-zel, melynek keretében a légitársaság első osztájú kabinjaiba szánt headsetek kizárólagos beszállítója lesz. A választás a Sennheiser PXC 480 utazó headsetjére esett, melyet kifejezetten úgy terveztek, hogy utazás közben kivételes hangminőséget és első osztályú hallgatási élményt nyújtson.

A megállapodás értelmében a Sennheiser PXC 480 headset hamarosan elérhető lesz az Etihad Airways légitársaság „The Residence” kabinjának utasai számára. Ez a világ első és egyetlen – utasszállító repülőgépen rendelkezésre álló – háromszobás luxuslakosztálya. A „The Residence” vendégei a Sennheiserre jellemző, kiváló hangminőségben élvezhetik kedvenc zenéiket és filmjeiket, miközben a saját fejlesztésű hibrid NoiseGard™ aktív zajcsökkentés a nyugalom szigetét varázsolja köréjük.

„Az Etihad Airways-zel történő együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy egy hangzáson túlmutató élménnyújtásához járuljunk hozzá. A PXC 480 alakjában egy olyan prémium-kategóriás utazó headsetet alkottunk, mellyel a kiváló hangzás terén elért vezető szerepünket a legigényesebb ügyfelek utazási igényeinek kielégítésében is kamatoztatni tudjuk. Az Etihad felülmúlhattalan utazási élményt kereső vendégei számára a PXC 480 kétségtelenül tökéletes útitársként fog szolgálni” – mondta Eric Denise, a Sennheiser piacfejlesztésért felelős alelnöke.

A közel 12 m2-es „The Residence” egy társalgót, egy zuhanyzót és egy különálló hálószobát foglal magában. A franciaágyas hálószobában éjjeliszekrény, két külön tárolófiók és egy gardróbszekrény is található, és tanúsítottan kényelmes két személy számára – egy utasszállító repülőgépen nyújtva merőben egyedülálló, a magángépekre jellemző utazási élményt. A „The Residence” vendégeit kiszolgáló VIP Travel Concierge személyzete a foglalástól egészen az utazás végéig gondoskodik az utasokról, míg a Sennheiser Middle East és az Etihad Airways a könnyű Sennheiser PXC 480 fejhallgatóval egy különleges hangzásélményt kínál azok számára, akik az utazási időt magasabb színvonalon szeretik eltölteni.

Az Etihad Airways piaci együttműködésért felelős alelnöke, Patrick Pierce szavaival: „Az együttműködés egyik fő hajtóereje vendégeink programjának gazdagabbá tétele. A Sennheiser közreműködésével a világ legexkluzívabb kabinjában utazó, kiemelt fontosságú vendégeink számára egy olyan kategóriaelső audio terméket tudunk biztosítani, amely tovább fokozza a „The Residence” által nyújtott élményt.”

A Sennheiser PXC 480 – a NoiseGardTM hibrid aktív zajkioltó technológiának és az igazán lenyűgöző, akár 50 órás akku-élettartamnak köszönhetően – kényelmes és folyamatos zenehallgatási élményről gondoskodik bármely utazás alkalmával. Bluetooth megfelelőjéhez, a PXC 550 Wireless modellhez hasonlóan a PXC 480-at is úgy tervezték, hogy megfeleljen azon igényes utazók elvárásainak, akik a teljesítmény, a stílus, illetve a megjelenés terén is kompromisszumoktól mentes zajkioltó fejhallgatót keresnek.

PXC 550

A PXC 480-hoz hasonlóan a PXC 550 Wireless is kiváló minőségű hangzást kínál, elegáns, összehajtható kivitelben. A NoiseGard™ hibrid adaptív zajkioltó technológiának és az akár 30 órás folyamatos használatot is biztosító akku-élettartamnak köszönhetően a Sennheiser PXC 550 Wireless birtokában egyetlen töltéssel is átszelheted a világot, csendben és kényelmesen. A fejhallgató jól tükrözi az audio specialista szűntelen törekvését, hogy a Sennheiser vezeték nélküli termékválasztékot olyan irányban bővítse, amely megfelel az ügyfelek elérhetőséggel és személyre szabhatósággal szemben támasztott igényeinek.

Kapcsolódó Termékek


2018. július 17. 12:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA