MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennheiser a 2019-es InfoComm szakkiállításon

A Sennheiser a júniusban megrendezésre kerülő 2019-es InfoComm szakkiállításon vállalati és oktatási felhasználású termékeinek választékát helyezi előtérbe. Reflektorfényben az új TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) mikrofon-array. A Sennheiser élő bemutatókat tart standján a TeamConnect Ceiling 2 rendszer működéséről, amely szabadalmaztatott automatikus, dinamikus nyalábformálási technikája segítségével egyedülálló virtuális tárgyalási élményt kínál.

A Sennheiser 2019-es InfoComm kiállításon bemutatott TeamConnect Ceiling 2 rendszere egy olyan konferencia-megoldás, amely automatikus, adaptív nyalábformálási technikát alkalmaz

A rugalmas nyalábformálás előnyei

Az április óta kapható TeamConnect Ceiling 2 rendszer a Sennheiser A/V konferencia-megoldásainak zászlóshajója, amely egyedülálló nyalábformálási technikája segítségével követni képes a teremben járkáló beszélő mozgását. A statikus nyalábformálási technikával rendelkező mennyezeti mikrofonoktól eltérően, amelyek előre meghatározott beszédzónákkal működnek, a TCC2 megbízhatóan követi a beszélőt, attól függetlenül, hogy az a teremben éppen hol tartózkodik. Akkor sincs szükség a beállítások megváltoztatására, amikor a résztvevők száma változik vagy amikor más ülésrendet választanak. Az egyedülálló, rugalmas nyalábformálási technikának köszönhetően a TeamConnect Ceiling 2 pont olyan sokoldalú, amilyenre szükséged van és amely további beállítások nélkül képes bármely tárgyalási forma kiszolgálására.

A TCC2 a meglévő analóg konferencia-rendszerekkel is használható vagy teljes mértékben digitális rendszerekbe is integrálható, ahol a vezérlés és a felügyelet a hálózaton keresztül is megoldható. A TCC2 támogatja a Power over Ethernet (PoE) protokollt, valamint a Sennheiser Control Cockpit és a Dante Domain Manager szoftvert, továbbá egyéb gyártók vezérlési platformjainak (pl. Crestron) támogatásához egy nyílt médiavezérlési protokollt is kínál.

Megjelent a Sennheiser Control Cockpit 3.1.0 verzió

A 2019-es InfoComm kiállításon az audio specialista a Sennheiser Control Cockpit szoftver legújabb verzióját is bemutatja. Ez mind a TeamConnect Ceiling 2, mind az InfoComm kiállításon szintén bemutatásra kerülő SpeechLine Digital Wireless rendszer intuitív és egyszerű kezelési módját kínálja. Ez a hatékony szoftver a webböngészőben bármely okostelefon, tablet vagy notebook használatával elérhető. A program folyamatos, átfogó áttekintést kínál a hálózatba köthető Sennheiser eszközökről, miközben nagymértékben leegyszerűsíti az egyes eszközök vagy akár eszközcsoportok beállítását és kezelését is.

A 3.1.0 verzió – a munkafolyamatokat érintő számos tökéletesítésen túl – képes érzékelni a vezeték nélküli mikrofonok hatótávolságon kívülre kerülését, valamint lehetővé teszi a TeamConnect Ceiling 2 kizárási zónáinak kiválasztását is. Amikor a hatótávolságon kívüli érzékelés aktív, akkor a szoftver e-mailen vagy szöveges üzeneten keresztül értesíti a rendszergazdát, ha egy vezeték nélküli mikrofon a vevőegység hatótávolságán kívülre kerül.

A Sennheiser Control Cockpit ideális választás a vállalatoknál vagy a kampuszok területén telepített rendszerek vezérléséhez és felügyeletéhez. A 3.1.0 verzió már elérhető
 

A TeamConnect Ceiling 2 esetében a Sennheiser Control Cockpit szoftver 3.1.0-ás verziója lehetőséget kínál a függőleges irányú kizárási zónák meghatározására, minimálisra csökkentve a projektorok, illetve a légkondicionáló berendezések zaját. Az ingyenes szoftver a következő linken keresztül tölthető le: www.sennheiser.com/control-cockpit-software.

A SpeechLine Digital Wireless és a MobileConnect

A Sennheiser SpeechLine Digital Wireless mikrofonsorozata – melyet kifejezetten vállalati és oktatási (pl. egyetemi) környezetre jellemző beszédalkalmazásokhoz fejlesztettek ki – a legmagasabb szintű beszédérthetőséget és legtökéletesebb hangminőséget kínálja. A SpeechLine Digital Wireless egy rugalmasan skálázható rendszer, amely tökéletes választás a vállalatoknál vagy a kampuszok területén telepített rendszerekhez, páratlan hangminőséggel és a legkülönfélébb konfigurálás lehetőségekkel

A Sennheiser SpeechLine Wireless sorozat speciális eszközöket kínál a beszédalkalmazásokhoz

A Sennheiser a kiállításon WiFi-alapú MobileConnect hallássegítő rendszerét is bemutatja. A rendszer ideális választás az egyetemeken használt alkalmazásokhoz, és mivel támogatja a saját eszközök használatát (BYOD), a hallgatók eszközeik hangzásának egyedi beállításával, tökéletesebb beszédérthetőség mellett hallgathatják az előadásokat. A MobileConnect a színházakban, operaházakban és zenei rendezvényeken használt alkalmazásokat is támogatja.

A Mobile Connect személyre szabott hangzást kínál – és nem csupán oktatási környezetben

Kapcsolódó bejegyzések


2019. augusztus 5. 14:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA