MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Serato + Roland TR-SYNC frissítés mostantól elérhető

A TR-SYNC frissítéssel az ikonikus Roland dobgépek - TR-8, TR-8S, TR-08 és TR-09 - legendás hangzásait adhatjuk hozzá a Serato DJ Pro összeállításhoz.

A Roland örömmel mutatja be a TR-SYNC frissítést az ikonikus TR-8, TR-8S, TR-08 és TR-09 dobgépekhez, Serato DJ OSA kész formába öntve ezeket. Ezek a TR-SYNC-re keresztelt új funkciók a legújabb Serato DJ Pro 2.1.1 frissítés részét képezik, és lehetővé teszik a DJ-k számára, hogy zökkenőmentesen szinkronizálják a TR dobgépek tempóját (BPM) a Serato DJ Pro-val megszólaltatott sávokhoz. A TR-SYNC segítségével a saját dobloop-okat vagy dalokat a korábbi vagy mai felvételek legendás Roland dobhangzásaival szólaltathatjuk meg, lehetővé téve a műfajok vegyítésének, klasszikus slágerek felfrissítésének, remixek készítésének és dalok közötti átmeneteket létrehozásának új megoldásait.

Csatlakoztassuk a Roland TR dobgépet egy USB kábellel a számítógéphez, amely a legújabb Serato DJ Pro-t futtatja, majd csatlakoztassuk az audiokimenetet a DJ-keverő vagy vezérlő egy szabad bemenetére. Mivel a Serato DJ Pro gondoskodik a szinkronról, az előadáson és új kreatív lehetőségek felfedezésén kívül nem kell mással törődnünk.

Miután elsajátítottuk a keverés és előadás alapjait, egy dobgépet is hozzáadhatunk a mixhez, kibővítve ezzel a kreatív lehetőségeket és megváltoztatva a sávok hangzását. Például kiegészítő ritmusokat is hozzáadhatunk egy már létező sávhoz, vagy kiegészíthetünk egy éneksávot saját loopokkal egy vadonatúj remix létrehozásához. A TR dobhangzások hozzáadásával a klasszikus dalok még „nagyobbat” szólnak és a zenei könyvtárak különböző műfajai között képezhetnek hidat. Ahelyett, hogy kizárólag a DJ lemezekre támaszkodnánk, saját editeket és remixeket készíthetünk igazán egyedi DJ-szettek létrehozásához.

Ezt az ingyenes TR-SYNC frissítést mostantól támogatja a Serato DJ Pro, továbbá a Roland TR dobgépek szoftverfrissítése szintén elérhető.

Serato DJ Pro TR-SYNC frissítés

Roland TR szoftverfrissítés: TR-8, TR-8S, TR-08, TR-09

További információk a TR-SYNC frissítéssel kapcsolatban: https://www.roland.com/hu/promos/tr-serato-sync/


 

2019. március 14. 16:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA