MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A TU-03 CSÍPTETŐS HANGOLÓ és METRONÓM

A BOSS örömmel mutatja be a TU-03 csíptetős hangoló és metronómot, a cég piacvezető termékcsoportjának legújabb tagját. A gitárhoz, basszusgitárhoz, ukuleléhez és más húros hangszerekhez használható, csíptetős TU-03 egy kifinomult kromatikus hangolót és egy metronómot foglal magába, ezáltal a zenészek két fontos eszközt kapnak meg egy praktikus készülék formájában.

A híres BOSS hangolók számos megoldást kínálnak minden zenész vagy zenetanár számára, beleértve a kézi hangolókat és az olyan pedálalapú modelleket, mint a turnézáshoz bevált TU-3.Az új TU-03 a BOSS csíptetős modelljeihez csatlakozik, a kompakt TU-01-hez és az „áramvonalas” TU-10-hez.
 
A TU-03 a BOSS megbízható hangoló-technológiáját foglalja magába, amely garantálja a hangszerek gyors és precíz behangolását. A felhasználók az általános kromatikus mód mellett, dedikált gitár, ukulele, basszusgitár és hegedű módok között válthatnak. A referencia-hangmagasság 430-450 Hz között állítható be, és támogatott a Flat, valamint Double-flat hangolás is. A referencia-hangmagasság a beépített hangszórón keresztül is megszólaltatható.


 
Metronóm módban a TU-03 egy gyakorlást segítő praktikus eszközzé alakul, amely akár közvetlenül a hangszerre is csíptethető. Olyan csíptetős hangolókkal összehasonlítva, melyek csak vizuális metronómmal rendelkeznek, a TU-03 beépített hangszórójának köszönhetően a zenészek mostantól egyszerre hallhatják és láthatják az ütéseket. Nyolc különböző pattern és tíz ütésvariáció közül lehet választani, a tempó pedig 30-250 BPM tartományban állítható be.
   
A kompakt, könnyű súlyú és strapabíró TU-03 párnázott csíptetőjének köszönhetően egyszerűen rögzíthető a hangszerre, kottaállványra stb. A nagyméretű kijelző bármilyen fényviszonyok között jól olvasható, legyen szó lesötétített színpadról vagy verőfényes napsütésről.   
 
A új TU-03 hangolóval és metronómmal, valamint a teljes BOSS hangoló-termékpalettával kapcsolatban, látogassa meg a hu.boss.info oldalt.
 
---------
 
A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effektprocesszorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogasd meg a http://hu.boss.info weboldalt vagy a legközelebbi BOSS márkakereskedőt.



 

2018. július 3. 08:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA