MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A zene nem lehet munka - a zene játék.

Lehetsz feltörekvő zenész vagy gyakorlott producer, a Zenbeats meg fogja könnyíteni az életedet. Ritmusok létrehozása, zenei leckék elérése és a körülötted lévő világ mintavételezése. Mindegy, hol tartózkodsz, mindegy, milyen platformot vagy készüléket használsz, a Zenbeats segítségével rögzítheted kreatív ötleteidet.

Friss hangzások - friss ötletek

A Zenbeats áruház tele van hangszínekkel, loop-okkal és kreatív eszközökkel, melyekkel zenei palettádat bővítheted. Keress meghatározott műfajok alapján vagy az “Ultimate” Upgrade segítségével szerezz hozzáférést a Zenbeats összes lehetőségéhez.

Klasszikus Roland hangszerek és témák

Hozd felszínre a zenéidben rejlő lehetőségeket a Roland legendás TR-808, TR-909 és TR-707 dobgépeinek ikonikus hangszíneivel. Válassz egyedi szkineket, amely beleillik a mobil vagy otthoni Zenbeats stúdiód hangulatába. Az indító témák között szerepel a „808 Nights” és a „909 Days”, még sok más várható.

Tartsd kézben a varázslatot

Egyszerűsítsd le a kreatív folyamatot dalsablonok elérésével és behívásával egy egyszerű irányítópult felületen keresztül. A Zenbeats segítségével megnyithatsz, kereshetsz, átnevezhetsz dalokat, de akár saját művészi elképzelésedet is hozzáadhatod ezekhez. Munkádat a GoogleDrive™-ra, OneDrive-ra vagy más felhőalapú tárhelyekre mentheted. Innen megoszthatsz dalokat együttműködő zenésztársaiddal. És végül, amikor elérkezettnek látod az időt, a SoundCloud®-on keresztül megmutathatod munkádat.

A nyitott elme és professzionális lehetőségek találkozása

A loop-building, beat-sync és key lock funkciókkal a Zenbeats egy tökéletes platformot alkot a feltörekvő dalszerzők, beatmaker-ek és producerek számára.
Bónuszként a Zenbeats rendelkezik oktatóanyagokkal is - pl. “Using the Loop Browser”, “Using the Audio Editor”, “Advanced Drum Machine” stb. -, melyek tippeket adnak a zenekészítési folyamat hatékonyságának növeléséhez.

Érintsd meg a jövőt

A Roland Zenbeats elegáns, érintőképernyős kezelőfelülete egy tapintható zenekészítési felületet varázsol kezeid alá. A Zenbeats-hez előre betöltött, a képernyőn megjelenő vezérlők, effektek és hangszerek tartoznak. Játssz, modulálj és hajlíts hangszíneket különböző kézmozdulatokkal a Zenbeats képernyőjén megjelenő hangszereken, beleértve dobpadokat, billentyűzetek és egy rendkívül rugalmas Note Grid-et is.
Fedezz fel 9 hangszert és 14 effektet az ingyenes tagsággal vagy az „Ultimate” upgrade segítségével aktiváld a külső plug-in támogatást, automatizálási grafikonokat és más funkciókat.

Mintavételezd az univerzumot

A SampleVerse egy nagyszerű, inspiráló eszköz. Szólaltasd meg, szerkeszd és rögzítsd a világ legkülönbözőbb hangjait, beleértve akusztikus hangszereket és élő éneket. A frázis-arpeggiator-ával, oszcillátoraival és szűrőivel a SampleVerse a zenei lehetőségek végtelen tárházát kínálja.

Természetes polifónia

A MIDI Polyphonic Expression-el kiegészítve, a Zenbeats lehetővé teszi az egyes hangparaméterek részletes vezérlését. Az MPE és intuitív érintőképernyős kezelőfelület kombinációja igazán egyedi és különleges élménnyé teszi a munkát a Zenbeats-ben.

Beatmaking mennyország

A Roland Zenbeats segítségével rengeteg beatmaking eszköz érhető el, valamint egy komoly gyűjtemény preset dobszettekkel és pattern-ekkel. Készíts intenzív ritmusokat klasszikus Roland hangszínekkel, stúdió-dobszettekkel és groove-okkal. Hallgasd meg a dobhangszíneket és készíts szekvenciákat, majd húzd balról jobbra az ujjad, hogy, pergetést, dupla tempójú ütéseket vagy egyéb effekteket adj hozzá a sávhoz. A pattern hosszúságának és ütemmutatójának beállítása saját elképzelés szerint.

Kreativitás határok nélkül

A képzeletben nincsenek határok. Tapasztalatodtól vagy kreativitásodtól függetlenül, a Roland Zenbeats mindig készen áll arra, hogy segítsen megvalósítani zenei elképzeléseid.

A Zenbeats-el kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. március 31. 10:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA