MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A zene nem verseny

Négy évvel az első rendezvény után, idén második alkalommal kerül megrendezésre a Drum-Line Tehetségkutató.

A megmérettetés során tehetséges dobosokat keresünk, akik egy elismert hazai zenészekből álló mentorcsapat közreműködésével  kerülnek kiválasztásra. Az élő döntő során, a kiemelkedő szakmai zsűri értékelését követően, értékes díjakban és nyereményekben részesülnek.

A 2018-as Drum-Line koncepciójának és szellemiségének alapköve a mentorprogram
A beküldött jelentkezésekből a 12 legkreatívabb/legzeneibb videót a hazai könnyűzene elismert zenészeiből álló mentorcsapat választja be az élő döntőbe, ahol világszínvonalú szakmai zsűri értékeli a produkciókat. Ennek oka, hogy szeretnénk minél színesebbé és izgalmasabbá tenni a tehetségkutatót. A döntőbe kerülőknek lehetőségük nyílik egy kötetlen beszélgetésre mentoraikkal, akiket sorsolással rendelünk a résztvevők mellé.

A szervezők célja, hogy a tehetséges hazai dobosok a lehető legszélesebb körben mutatkozhassanak be. 

Az elsősorban dobosokat, másodsorban minden zenekedvelőt vonzó rendezvény egy vadonatúj koncepcióra épít, mely szerint a részvétel önmagában megalapozhat egy karriert.

A nevezés módja:
Küldd el 5 percnél nem hosszabb, dobos videód linkjét a drumline@musicmercant.hu címre, vagy a tehetségkutató Facebook oldalára!

Mentorok: Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Lukács Peta (Bikini, European Mantra), Áron Andris Apey (Apey and the Pea), Szabó Balázs (Szabó Balázs Bandája), Ganxsta Zolee (Ganxsta Zolee és a Kartel),Papp Szabi (Supernem).

Zsűri: Gulli Briem, Borlai Gergő, Banai Szilárd

Nevezési határidő: 2018. május 28. – 2018. július. 13.

Döntő: 2018. szeptember 16. Akvárium Klub


2018. június 15. 08:35

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA