MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Piacvezető hangzás átütő BOSS technológiával

Páratlan hangminőségével és kifejezőerejével a GT-1000 egy új korszakot nyit az erősítő/effektprocesszorok világában. Ezzel a prémiumminőségű készülékkel debütál az új AIRD (Augmented Impulse Response Dynamics) technológia a több évtizedre visszanyúló BOSS kutatások eredményeként, kiegészülve egy ultragyors DSP motorral, 32 bit-es AD/DA átalakítással, 32 bit-es lebegő pontos processzálással és 96 kHz-es mintavételezési frekvenciával.

A BOSS elismert Tube Logic megközelítése alapján a GT-1000 kifinomult AIRD rendszere páratlan zenei sokszínűséget és rugalmasságot garantál. Az AIRD erősítők ugyanúgy lélegeznek, mint egy igazi csöves erősítő, olyan inspiráló játékérzettel és széles dinamika tartománnyal, ami korábban elképzelhetetlennek tűnt. A kifinomult AIRD Output Select funkcióval minden összeállítással lenyűgöző hangzáshoz jutunk, legyen szó egy általános gitárerősítőről, közvetlen felvételkészítésről vagy széles-sávú színpadi monitor alkalmazásokról.

Mindemellett a GT-1000 rengeteg csúcsminőségű BOSS effektet tárol a kívánt hangzás kialakításához, számos jelútopcióval rendelkezik és valós idejű vezérlés terén is rengeteg lehetőséget kínál. A praktikus Bluetooth® funkcióval vezeték nélkül csatlakoztathatunk egy mobilkészüléket hangszínek beállításához, vezérlés kijelölésekhez és patch-ek rendszerezéséhez a BOSS Tone Studio alkalmazás használatával. Kreatív lehetőségek óriási tárházával és modern megjelenésével a GT-1000 új magaslatokba emeli a zenei kifejezést minden gitáros számára.

Download “BOSS Tone Studio for GT-1000 v1.2” for iOS
Download “BOSS Tone Studio for GT-1000 v1.2” for Android


2019. február 23. 08:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA