MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AKG CBL 201/301

Az új CBL széria rögtön két különböző karakterisztikával debütál, hogy azonnal illeszkedjen többféle helyiséghez és alkalmazáshoz. Ezek a mikrofonok elsősorban konferenciatermek, oktatási helyiségek, illetve minden olyan professzionális alkalmazáshoz ajánlottak, ahol felső kategóriás hangzás a követelmény, legyen szó nagyobb konferenciáról vagy egyszerűbb webes meetingről.
Intuitív beszéd/némítás vezérlést tartalmaznak, esztétikus és elegáns a formatervezés, illetve minden csatlakozó csavaros kialakítású, így minden CBL szériás mikrofont rém egyszerű telepíteni, használni, azonnal vonzza a tekinteteket, és nem utolsósorban kiváló a hangjuk. 

Mindkét modell világos, könnyen azonosítható körbefutatott LED visszajelzőt kapott, mellyel minden egyes résztvevő rögtön jelezheti a beszéd- vagy hallgatási szándékát. És nincs többé némítás gomb keresgetés – csak meg kell érinteni a mikrofontestet és máris szabad a beszéd, vagy azonnali a némítás.

„Az egyik legnagyobb kérés, ami a technológiai menedzsereinktől befutott, az egy minden-az-egyben asztali mikrofon volt nagyszerű hanggal, és ugyanakkor olvadjon be minden típusú konferenciatermi kialakításba.” – mondta Paul Krizan, a Harman Professional Solutions termékmenedzsere. „Ez pontosan az a mikrofon. Legendás AKG hangminőség és precízió ötvözete, karcsú, de ugyanakkor professzionális megjelenéssel, sőt, választási lehetőséggel az adott teremhez illeszkedően.”

Főbb tulajdonságok:

Típusok:

CBL201 – dupla kapszulás, kardioid: 180°
CBL301 – tripla kapszulás, kardioid: 270°-360°


2019. április 8. 08:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA