MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AKG Lyra USB – Klasszikus attitűd, modern képességek az új USB mikrofonban

Megérkezett az osztrák fejhallgató- és mikrofongyártó óriás legújabb terméke, egy rendkívül sokoldalú ultra HD USB mikrofon a Lyra. Legyen szó podcast vagy Youtube videó készítésről, élő streamingről, vagy csak egy hirtelen jött inspiráció rögzítéséről, mostantól a legegyszerűbb módon megteheted ezt a Lyra ultra HD USB mikrofonnal. Az elmúlt 70 év során a világ legnépszerűbb számait és fellépéseit nagy részben AKG mikrofonokkal rögzítették; most rajtad a sor. Egyszerűen csak csatlakoztasd a Lyra-t a PC-hez, Mac-hez, telefonhoz vagy tablethez és már készen is állsz.

Rögzíts Páratlan Hangminőségben
Az AKG Lyra elhozza neked a 70 év legendás akusztikus mérnöki megoldásait egy sokoldalú USB mikrofonba zsúfolva, mely a kategóriája legjobb hangzásával rendelkezik. Belül, a továbbfejlesztett áramkörök akusztikailag transzparens, 4K kompatibilis, Ultra HD besorolású, 24 bit/192 kHz felbontással dolgoznak.  A belső önbeálló mechanizmussal működő rezgéselnyelés minimálisra csökkenti a kontaktzajokat, a szintén beépített hangdiffúzor és az AKG szabadalmazott túlvezérlés elleni áramköre automatikusan csökkenti a zajszintet, kiiktatja a pop zajokat és jelentős mértékben feljavítja a jelszinteket.

A beépített felvételi mérnököd: Az AKG adaptív kapszula-array elrendezése
Akár podcast interjút rögzítesz, vagy a Youtube videód hangsávját mondod éppen alá, vagy rögzíted a következő Spotify track-et, a Lyra innovatív kapszula elrendezése tökéletesen alkalmazkodik a kívánalmakhoz, hogy a lehető legtisztább audió jellemezze a produkciót. A sokoldalú funkció révén azonnal professzionális hangzás érkezik a segítségedre 4 különböző módban:

A Plug and Play egyszerűsége
Az AKG Lyra használata során a szakértelmi szinttől függetlenül időben készen fogsz állni. Nincs szükség további szerelvényekre, sem extra audió interfészre, nem kell szoftverbeállításokkal molyolni – ez csak működik rögtön a dobozból való kivétel után. A Lyra ráadásul kompatibilis Windows-al, Mac-kel, iOS-el és Androiddal is szóval akár útközben is mehet a rögzítés.

Beépített fejhallgató vezérlés
Amikor beszélsz, énekelsz vagy hangszeren játszol a stúdióban, valahogy hallanod is kell magad és a háttérsávokat is egyidőben, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény. Ezért a Lyra-t felszerelték egy fejhallgató jack kimenettel is, mely kompenzálja még azt a minimális késést is, mely a kiadott hang és visszahallgatás között keletkezik, így valós időben hallhatod magad, jobban fókuszálhatsz az előadásra.

Klasszikus-modern ipari formaterv
A világhírű és legendás AKG C414 inspirálta a formatervet, a Lyra karcsú kialakítása biztosan felvillanyozza a kreativitásod. Minden egyes funkciót -beleértve a felvételi módokat, a hangerőszabályzókat és a némítást – ergonómiailag pozícionálták, és azonnal elérhetők közvetlenül a mikrofonról. A beépített asztali állvány és kábelrendező révén bárhová pozícionálhatod az asztalon, sőt, hagyományos mikrofonállványra is felrakható.

Egy komplett produkciós stúdió
A Lyra tökéletesen együttműködik minden nagyobb audió és videó produkciós szoftverrel, online platformmal, és a doboz maga is tartalmaz egy Ableton Live Lite letöltési kódot.

Tulajdonságok és Specifikációk:

*Minimális Rendszerkövetelmények:
Windows 8 , Mac OS 10.7, Android 9, iOS 10
Az iOS támogatás esetében szükség lehet Apple Camera Connection Kit-re, Android esetében szükség lehet OTG adapter kábelre, melyek külön vásárolhatók meg. A 24bit/192kHZ felbontású felvétel a szoftveres körülményektől és a befogadó eszközök képességeitől függ.
  
Az AKG Lyra USB 2020. januártól kapható.


2019. október 25. 14:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA