MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Alesis Strike MultiPad

Az Alesis bemutatja percussion pad sorozatának csúcsmodelljét, amely új szintre emeli az ilyen típusú hangszerekkel kapcsolatos elvárásokat. A Strike MultiPad egy hihetetlen képességekkel bíró, sokoldalú készülék, melynek teljesítménye és kreatív potenciálja messze túlszárnyalja minden korábbi elektronikus dobpad lehetőségeit. Soha nem látott perkusszív erő és könnyű kezelhetőség egyetlen készülékbe építve.

Szinte bármilyen forrásból mintázhatunk hangot vagy effektet, ezeket a készülékbe épített öt effektprocesszor segítségével szerkeszthetjük. A loop-alapú felvételek készítése csak egy gombnyomás - akár az általad rögzített hangmintákból, akár a live audio looper használatával. Az élő előadásunk során az új lehetőségek gyorsaságot, és kreatívabb munkafolyamatot biztosítanak – mind olyan képesség, amikkel más dobpad esetében nem találkozhatunk.

A dobpad központjában 9 velocity-érzékeny pad kapott helyett változtatható RGB világítással. A hangzás színesítésére 3 kit effekt, 1 master effekt, kompresszor és equalizer van segítségünkre. Az egyszerű kezelés érdekében két Alesis "A-LINK" potméter kapott helyet a fedlapon, amely szabad hozzárendelést biztosít az effektek paraméterihez és a keverési vezérlők tucatjaihoz.

A 4.3" átmérőjű képernyő informatív áttekintést nyújt az aktuálisan betöltött dobkészletről, gyorsabbá téve a szerkesztést. A Strike MultiPad 32GB belső tárhellyel rendelkezik, a gyártó által több, mint 6GB tartalommal feltöltve: loopok, realisztikus dobhangok és perkusszív elemek, valamint melodikus hangszerek bármely stílushoz – összesen több mint, 7000 hangminta és loop.
Az USB kapcsolat PC/Mac számítógéppel egy 2-bemenet / 2-kimenettel rendelkező audio és MIDI interfésszé alakítja a készüléket.

A beépített sampler felvételi lehetőséget biztosít USB-ről, okostelefonról, mikrofonról, vagy más audio eszközről. USB meghajtó csatlakoztatása esetén WAV fájlok importálására és kitek mentésére is képes a készülék.

A mellékelt szoftverek terén sincs okunk panaszra: a világszerte elterjedt Az Avid Pro Tools az ipari sztenderdet képviseli a digitális audio munkaállomások piacán. A Strike MultiPad melléklete a Pro Tools | First - Alesis Edition a szoftver belépő verziója, amely egy olyan plugin csomagot tartalmaz, amely csak az Alesis kínálatában elérhető. Ha felvétel, szerkesztés a cél, a Pro Tools | First - Alesis Edition egy tökéletes megoldás. Amennyiben klipekkel dolgozunk többet, az Ableton Live 10 Lite is rendelkezésre áll. Ez az Ableton Live 10 alapfunkciókkal ellátott kiadása – de ez ne tévesszen meg, minden rendelkezésre áll a felvételhez, keveréshez és előadáshoz. Az Ableton Live 10 Lite és az Alesis Strike MultiPad párosával a lehetőségek végtelenek.

https://fullrange.hu/hu/


2019. július 5. 07:55

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA