MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Amikor Te is kattintanál egy ölelésért

Új dallal és egy hozzá tartozó klippel jelentkezik a Lindám zenekar.
Pacziga Lindát sok éven keresztül több vezető rockzenekar és zenei produkció háttérénekeseként hallhattuk, aztán 2018 év végén dalszerzőként és szövegíróként debütált a Lindám zenekar élén. A Kabátban mezítláb egyből elnyerte a szakma tetszését.

A Lindám új videójában most olyan hangulatot kapott el, amihez valószínűleg sokan tudunk kapcsolódni akár most, akár életük egy-egy magányosabb pillanatában. Ha szeretnénk, ma már a zsebünkben lévő telefon segítségével egy gomnyomással megjelenik a másik hangja, arca, vagy felfedezthetjük a világ olyan részeit is, ahova nem jutnánk el máshogy. Bármennyire is sok a lehetőség a kapcsolatteremtésre, egy barát vagy csalátag érintését nem tudja pótolni.

Linda legújabb számában személyes élménye alapján írta meg azt a helyzetet, amikor az ember huzamosabb ideig egyedül van, és bármennyire is próbál teljes életet élni, előfordul, hogy az érintés hiánya és az elszeparáltság érzése felülkerekedik a legerősebb optimizmuson is. A dalszerző-énekesnő éppen ebben az érzésben kezdett teljesen elsüllyedni, amikor egy nap alatt kirobbant belőle a dal. Ő pedig azonnal fel is énekelte és zongorázta otthon. Ezt hangszerelte és gyúrta készre Huszár Endre stúdiójában, aki egyébként segített a Linda által hozott videó koncepció megvalósításában is.

A Lindám első lemeze megvásárolható az Itunes-on, vagy meghallgatható többek között a Apple Music-on, a Spotyfy-on és a Deezer-en.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/lindamzenekar



 

2020. május 16. 13:50

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA