MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Apart Innovation Tour BUDAPEST 2019

A 2019-es Apart Innovation Tour a beépített hangrendszerek piacának minden bizonnyal eddigi legnagyobb globális pro hangtechnikai eseménye. Az Apart roadshow, amelyet a világ 40 országának 100 városa látja vendégül, májusban Budapestre érkezik.

A belga Apart Audio kis- és közepes méretű audio alkalmazásokat, háttérzene és hangosbemondó szolgáltatást kínál vállalatok, kiskereskedések, sport- és szabadidőközpontok, vendéglátóipari egységek, illetve oktatótermek részére kültérre és beltérre egyaránt.

Az Apart 110 disztribútor-partnerével karöltve megrendezésre kerülő világméretű turné az Apart legújabb és bevezetés előtt álló innovatív termékeit helyezi reflektorfénybe. Továbbá szóba kerülnek azok az eszközök is, melyek a hangtechnikai projektekre vonatkozó ajánlatkészítésben és tervezésben lehetnek segítségedre.
A program célja, hogy a professzionális audio termékek piacán működő viszonteladók, tanácsadók, tervezők és rendszerintegrátorok bevonásával világszerte bővüljön az Apart szakmai közössége.

Az esemény 2019. május 23-án kerül megrendezésre egy egész napos program keretén belül a budaörsi Holiday Inn hotelben.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi weboldalon lehet: https://apart-audio.hu/apart-innovation-tour/

Az esemény részletes programja:
10:00 – Apart Innovation Tour részletei: Apart Audio és partnerei – Apart inovációk (2016-2018)
11:00 – Kávészünet
11:20 – Apart és a kereskelmi háttérhangosítás: Újdonságok, Innovációk ( 2019)
12:30 – Ebédszünet
13:30 – Apart eladást támogató eszközök, segédletek
14:00 – A Háttérzene Igenis Számít – 9 szempont, amit érdemes figyelembe venni a háttérzene kereskedelemben történő alkalmazásánál.
Vendégelőadó: Raf Willem (angol nyelven)
15:00 – Termék tesztelés, kérdések, válaszok
16:00 – Program vége

Vendég előadónk: Raf Willems – az Apart Audio marketing és értékesítési igazgatója, Kris Vermuyten utódja. Raf 5 évvel ezelőtt csatlakozott az Apart Audio csapatához és különféle kereskedelmi beosztásokban széles körű gyakorlatot szerzett az audio ipar területén. Korábban Raf az Apart Audio európai értékesítési vezetőjeként tevékenykedett.



 

2019. április 6. 07:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA