MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ AEROPHONE GO DIGITÁLIS FÚVÓS HANGSZER ÉS AHOZZÁ TARTOZÓ ALKALMAZÁS

A Roland örömmel mutatja be az Aerophone GO-t, egy kivételes és megfizethető digitális fúvós hangszert, amely egyszerűen kezelhető és örömteli zenélést garantál. Hagyományos szaxofonfogásrend, számos beépített hangszín, fejhallgató-csatlakozó a csendes gyakorláshoz stb. - az Aerophone Go ideális választás szaxofonosok és más fúvós hangszeren játszók számára, minden tudásszinten. Első hangszerként is kiváló megoldás mindazok számára, akik egy fúvós hangszeren szeretnének belemerülni a zenélés örömébe. Az Aerophone GO beépített Bluetooth® funkciójával még több lehetőség érhető el az ingyenes Aerophone GO Plus és Aerophone GO Ensemble alkalmazásokkal. 

A Roland innovatív digitális technológiájának köszönhető hagyományos játékérzetével a Aerophone GO egy modern és kifejező hangszer, mely sokoldalú, praktikus és inspiráló. Könnyű súlyának, elemes tápellátásának köszönhetően egyszerűen mozgatható és 11 kiváló minőségű hangszínt tárol, beleértve alt-, szoprán-, tenor-és baritonszaxofon-hangszínek variációit, valamint fuvola-, klarinét-, hegedű-és szintetizátor-hangszíneket stb. Az Aerophone GO Plus alkalmazás csatlakoztatásával még több hangszín érhető el.

Az Aerophone GO kiváló választás kezdők számára, de a tapasztalt zenészek is könnyen hozzászoknak a hangszerhez, hagyományos szaxofon-fogásrendjének köszönhetően. A fúvókában található érzékeny befúvásszenzor a szájnyomást is érzékeli, így támogatja a vibrátó és hajlítás technikákat is. Ráadásul a digitális hangforrása jóvoltából az Aerophone GO azonnal képes transzponálni a hangnemet a fogásrend megváltoztatása nélkül.

A hangszer rendelkezik beépített hangszóróval a gyakorláshoz és az előadáshoz kisebb helyszíneken, de csatlakoztatható külső erősítőrendszerre is, ha nagyobb hangerőre van szükség. A hangszer másik nagy előnye, hogy fejhallgatóval is használható, ami lehetővé teszi a gyakorlást bárhol és bármikor, mások nyugalmának zavarása nélkül.

Az Aerophone GO önmagában is megállja a helyét, de sok izgalmas lehetőséggel kecsegtet, ha egy mobilkészülékhez csatlakoztatjuk Bluetooth-on keresztül. Az Aerophone GO Plus alkalmazással kedvenc dalokra játszhatunk és számos gyakorlást segítő funkciót érhetünk el, beleértve a tempó lelassítását és dalszakaszok loopolását a tanuláshoz. Az alkalmazással további 50 hangszínnel bővíthetjük a készletet, továbbá olyan előadási beállításokat végezhetünk el, mint a befúvás/szájnyomásszenzor érzékenysége, fogásrend stb.

Egy másik pompás alkalmazása az Aerophone GO Ensemble, amely segítségével akár hét Aerophone GO hangszeres gyakorolhat vagy játszhat együtt, de oktatási célokra is megoldásokat kínál. Az alkalmazás csatalakoztatása után minden zenekari tag 19 hangszínt érhet el az okostelefonon és minden zenész a saját kiválasztott hangszínét használhatja. A hangokat az alkalmazás keveri össze és szólaltatja meg együtt egy okostelefonon vagy kisméretű monitorhangszórón (például az elemes tápellátású Roland Cube Street EX) keresztül.     

Az Aerophone GO-val és a hozzá tartozó Aerophone GO Plus és Aerophone GO Ensemble alkalmazásokkal kapcsolatban látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.


2018. július 30. 15:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA