MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ AX-EDGE VÁLLRA AKASZTHATÓ SZINTETIZÁTOR

Lépj ki a rivaldafénybe egy különleges szintetizátorral, profi hangszínekkel és egyedi megjelenéssel. A Roland örömmel mutatja be az AX-Edge vállra akasztható szintetizátort, amely a vállpántnak köszönhetően szabad mozgást biztosít a színpadon. Több évtizedes fejlesztés eredményeként a zenészek visszajelzései alapján a 49 teljes méretű billentyűvel rendelkező AX-Edge profi hangszínkészlete kifejezetten a vállra akasztható szintetizátort használó zenészeknek lett összeállítva. A hangszer karcsú, modern megjelenése személyre szabható a cserélhető oldalélpaneleknek (Edge Blades) köszönhetően. A kompakt méretű, elemekkel is működtethető AX-Edge egy hatékony mobil hangszer, amely a billentyűsök számára is lehetővé teszi, hogy frontvonalba kerüljenek a színpadon. 

Az AX-Edge lenyűgöző megjelenése igazi látványt nyújt a koncerteken. A hangszer fekete és fehér színben kapható. A fekete modell összes billentyűje fekete, ami különleges megjelenést kölcsönöz a hangszernek. Minden AX-Edge modellhez tartozik egy cserélhető Edge Blade (szürke színű a fekete hangszerhez és arany színű a fehér hangszerhez) a saját, egyéni megjelenés kihangsúlyozásához.

Az AX-Edge gondosan összeválogatott hangszínkészlete a Roland legújabb technológiáit használja. Ez a színpadra optimalizált hangszer még hangos zenekarokból is kiszól. Külön gombok állnak rendelkezésre a karakteres szólóhangszínek, kövér basszusok, valamint minden más fontos beállítások gyors eléréséhez, legyen szó szólózásról vagy beleolvadó zenekari kíséretről.

A vezeték nélkül használható AX-Edge szerkesztő alkalmazással saját hangszíneket lehet létrehozni. A Split-ek és Layer-ek alkalmazásával  használható ki igazán a hangszer minden előnye, beleértve a rengeteg új effektet is, stúdió minőségű hangzáshoz bármilyen környezetben. A Tone Remain funkció garantálja a teljesen sima hangszínváltást, kiküszöbölve a hangok vagy effektek végének zavaró levágását.

A nyakon található vezérlők az ösztönös használatot támogatják, ami új magaslatokba emeli a játékot. Miközben a jobb kéz a billentyűzeten játszik, a bal kéz a Modulation sávot, nyomásérzékeny Ribbon-t és más címezhető vezérlőt kezeli a hanghajlításhoz, hangkitartáshoz, oktáv-vagy programváltáshoz az adott stílusnak megfelelően.

Egy koncertező billentyűsnek sok különböző hangszínre van szüksége, melyek ráadásul gyakran a zenekar hangzásának gerincét képezik. Az AX-Edge átgondolt színpadi funkciói közé tartozik az innovatív, két kijelzős rendszer,  Arpeggiator és beépített dallejátszó a zenei kíséreteket kezeléséhez. Egy beépített Vocoder is megtalálható a hangszerben, érdekes, egyedi háttérvokálokhoz, illetve funky és retro szólókhoz.

Újratölthető Ni-MH elemekkel az AX-Edge akár négy órán keresztül használható folyamatosan. A hangszer tápellátása hálózati adapterrel is biztosítható.

Az AX-Edge vállra akasztható szintetizátorral kapcsolatos további részletek: Roland.com.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu/ weboldalt vagy kerresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. szeptember 13. 15:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA