MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ FP-60 DIGITÁLIS ZONGORA

Modern vonalvezetésű hangszer, prémium hangszínekkel és beépített hangszórókkal az otthoni gyakorláshoz és színpadra. A Roland örömmel mutatja be az FP-60 digitális zongorát, a díjnyertes FP sorozat legújabb, kompakt hangszerét. Az FP-60 a Roland legfejlettebb technológiáit sorakoztatja fel a kiváló hangzáshoz és játékérzethez, valamint rendelkezik egy beépített hangrendszerrel is, amely önmagában is elegendő kisebb előadóterekhez. Az FP-60 hangszínkészletben zongora-, vonós, orgona- és szintetizátorhangszínek szerepelnek, továbbá támogatja a Bluetooth® audió/MIDI kommunikációt is, így vezeték nélkül csatlakoztathatjuk tablethez vagy okostelefonhoz különböző zenei alkalmazások használatához (pl. Roland Piano Partner 2). Kiváló hangjával, egyszerű hordozhatóságával és impozáns megjelenésével a kedvező árú FP-60 ideális választás az otthoni gyakorláshoz, színpadi előadáshoz vagy oktatási célokra.    

A hangminőség és játékérzet mindig sarkalatos pont a hordozható hangszereknél, de nem az FP-60 esetében. A Roland elismert SuperNATURAL Piano hanggenerátora az akusztikus zongorák dinamikus, kifejező hangját kelti életre a billentéstől függő felhangösszetevőkkel és 288-hang polifóniával. A kiváltó pontos PHA-4 mechanika és elefántcsont hatású billentyűzet igazi koncertzongora játékérzetet biztosítanak, a legújabb érzékelőtechnológia pedig tökéletesen támogatja a zenei kifejezést.

A beépített Bluetooth audió/MIDI támogatással a FP-60 felhasználók kedvenc mobilkészülékükön keresztül élvezhetik az előadáshoz és gyakorláshoz használható kibővített funkciókkal. Továbbá kiváló minőségben szólaltathatunk meg hanganyagot a zongora beépített hangszóróin keresztül, ami lehetővé teszi a gyakorlást kedvenc dalokkal vagy zenei leckékkel az interneten keresztül. A Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazása még tovább bővíti a hangszer funkcióit, intelligens ritmuskíséretekkel, felvevő funkciókkal stb.

Az FP-60 integrált hangrendszere gazdag és telt hangokkal tölti be a teret, így kisebb koncerthelyszíneket külön erősítésre sincs szükség. A hangszórókat és a beépített erősítőt gondosan összehangolták a zongorahang pontos, élethű reprodukciójának érdekében, a hangszertest dedikált hangdobozai pedig lenyűgöző dinamikát biztosítanak. Egy praktikus háromsávos Equalizer is helyet kapott az előlapon, amely lehetővé teszi a hangzás gyors beállítását az előadótérnek megfelelően.

A zongorahangszínek mellett az FP-60 csúcsminőségű elektromos zongora-, vonós, orgona- és szintetizátorhangokat is tárol a sokoldalú zenéléshez. Lehetőség van Split és Layer funkciók használatára is, a kedvenc hangszíneket és beállítások tárolásához pedig 30 User regisztráció áll rendelkezésre a későbbi gyors behíváshoz.

Az FP-60 ragyogó, stílusos megjelenése a csúcsmodell FP-90 díjnyertes formavilágát vette át. Az opcionális KSC-72 állvánnyal és KPD-90 pedállal kiegészítve a hangszer letisztult, pianínóra emlékeztető látványa jól illeszkedik otthoni környezetbe, de kiválóan mutat színpadon és tantermekben is. A KPD-90 hármas pedállal (Progressive Damper Action támogatással) minden hagyományos pedáltechnika megvalósítható.

Az FP-60 digitális zongorával kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a  hu.rolandeasteurope.com oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://hu.rolandeasteurope.com  oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.


2017. október 8. 06:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA