MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ ÚJ HP-SOROZAT DIGITÁLIS ZONGORA MODELLJEI

A Roland örömmel mutatja be a HP601 és HP603A zongorákat, a népszerű HP sorozat két új tagját. A HP zongora filozófiája mögött meghúzódó célkitűzés mindvégig az volt, hogy a hangszer a koncertzongoráktól megszokott hangzást és játékérzetet adja vissza otthoni környezetben, tanításhoz vagy előadáshoz, stílusos formavilággal és színekkel a modern életstílushoz alkalmazkodva. Az új HP601 modell a sorozat legkedvezőbb árú tagja, Bluetooth® audió/MIDI csatlakoztathatósággal, prémium minőségű billentyűmechanikával és elegáns külső megjelenéssel. A jelenlegi HP603 modell alapján a HP603A kibővített funkciói között szerepel a Bluetooth audió és Bluetooth MIDI támogatás, melyek lehetővé teszik a vezeték nélküli zenelejátszást okostelefonról vagy tabletről a hangszer beépített hangrendszerén keresztül. 

A HP601 a Roland SuperNATURAL Piano hanggenerátorával készül, amely egy akusztikus koncertzongora autentikus hangzását és játékérzetét nyújtja, 288-hang polifónia mellett. A HP603A a Roland innovatív SuperNATURAL Piano modellezés technológiájával készül, amely valójában újra létrehozza egy akusztikus zongora hangját, kimeríthetetlen polifóniával és organikus tonális árnyalatokkal, melyek természetesen követik a játékot.

A HP601 és HP603A zongora a csúcsmodell, kiváltó pontos PHA-50 progresszív kalapácsmechanikával készül. Ehhez kapcsolódik az a legújabb érzékelő rendszer, amely tökéletesen közvetíti a játék minden apró részletét, fa és speciális műanyagokból készült, elefántcsont hatású billentyűkkel kiegészülve az autentikus játékérzethez és tartóssághoz.

A beépített Bluetooth audió/MIDI támogatással a HP601 és HP603A felhasználók kedvenc mobilkészülékükön keresztül élvezhetik az előadáshoz és gyakorláshoz használható kibővített funkciókkal. Továbbá kiváló minőségben szólaltathatunk meg zenéket a hangszer beépített hangszóróin keresztül, ami lehetővé teszi a gyakorlást kedvenc dalokkal vagy zenei leckékkel az interneten keresztül. A Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazása megjeleníti a beépített dalok digitális kottáját és automatikusan lapozza a kottaoldalakat a dal lejátszása közben. Az alkalmazással zenei kíséreteket is megszólaltathatunk, a Flash Card zenei játék pedig fejleszti a hallást és más zenei képességeket.

A HP601 és HP603A modellben tárolt több mint 350 beépített dal között klasszikus Mozart és Beethoven darabokat és híres Hanon és Czerny etűdöket találunk. A beépített metronóm fejleszti a ritmusérzéket, a felvevővel pedig USB flash memóriára rögzíthetjük a játékot a fejlődés nyomon követéséhez és zenék megosztásához a családdal vagy barátokkal. Ha valakivel együtt szeretnénk zongorázni, a Twin Piano mód két 44-billentyűs zongorára osztja fel a hangszert, saját egyvonalas C hanggal.

A HP601 és HP603A modern rózsafa, modern fekete és fehér színben kapható, így a hangszer minden környezetbe tökéletesen illeszkedik.

A HP601 és HP603A digitális zongorával kapcsolatos további részletekért látogassa meg a hu.rolandeasteurope.com oldalt.


A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://hu.rolandeasteurope.com  oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.


2017. szeptember 28. 15:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA