MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ ÚJ PSS-A50, PSS-F30 & PSS-E30 MODELLEK

A Yamaha mindig is bajnoka volt a zenei fejlesztésnek és a kreatív felfedezésnek. Ez az elkötelezettség ismét tapasztalható a Yamaha PSS-A50,  PSS-F30  és a Remie PSS-E30 modellek esetében. Mindhárom modell az innováció gazdag tárházának, tulajdonságával van felszerelve annak érdekében, hogy méltó módon végigkísérjék a gyermekeket zenei felfedező útjukon.

PSS-A50: A MINI-ZENEI ERŐMŰ
A PSS-A50 egy kompakt, ugyanakkor erőteljes mobil keyboard, ideális azok számára, akik kis kiszerelésben profi hangzást szeretnének.  A sok új tulajdonságokkal, a PSS-A50 beépített arpeggiator funkcióval korlátlan kreatív szabadságot biztosít, a motívum felvétel opcióval pedig rögzíthet, lejátszhat és loopolhat zenei ötleteket. A Motion Effekt a hangzás módosítását teszi lehetővé, míg a 42 beépített hangszín és a dobfelszerelés szinte végtelen zenei lehetőségeket rejtenek.   A PSS-A50 37 kiváló minőségű dinamikus mini billentyű és a beépített hangszórók, melyek gazdag impresszív hangokat képesek megszólaltatni.   Egy számítógéphez csatlakoztatva a játékos virtuális hangszereket szólaltathat meg zeneszerző programokkal, melyekkel sok-sok önfeledt órát tölthet. A kompakt kivitelének köszönhetően a PSS-A50 kreatív ötleteit bárhol és bármikor megvalósíthatja.

PSS-F30: AZ APRÓ ZENEI MESTEREKNEK
A zene izgalmas világa nyílik meg a gyermekek számára és az oktató funkciókkal nem csak élvezetes, hanem hasznos is a játék.  Kis kezekre tervezve a PSS-F30 37 mini billentyűjével mindössze 1,3 kg, így hihetetlen könnyen hordozható -még a gyerekek számára is. Gyermekek és szüleik egyaránt élvezetes funkciókat próbálhatnak ki, többek között  120 hangszer hangját, okos akkordokat és 114 stíluskíséretet.  Ingyenes digitális daloskönyv tölthető le, melyben a még érdekesebb tartalomért 30 jól ismert dal található gyermekeknek.  A PSS-F30 stílusos és robosztus, beépített hangszórókkal és fejhallgató csatlakozási lehetőséggel. Elemekről és USB-ről (USB alapú adapter külön vásárolható) is működtethető.

REMIE: GYERMEKE ELSŐ ZENEI ÉLMÉNYE
Remie PSS-E30 a legkisebb zenészek számára  is közel hozza a zenei felfedezést, a tanulást és a kedvelt dalokat.  Színes, kompakt és a gyermekeknek készült, a Remie 47 hangszer hangszínével, 74 effekttel, 28 kísérettel és 30 beépített dallal rendelkezik. A robosztus, kiváló minőségű billentyűzet speciálisan kis kezekre készült, a beépített hangszórók impresszív hangjai szinte életre kelnek.  A beépített quiz mód élvezetes és szórakoztató feladatokkal elősegíti a gyerekek tonális és zenei tudatosságát. Egy újabb fénypont az ingyenesen letölthető digitális daloskönyv, melyben jól ismert gyerekdalokat lehet lejátszani és énekelni. A legkisebbek számára készült Remie PSS-E30 hihetetlen könnyű, tartós és a gyerekek szinte bárhová magukkal vihetik zenélni.


2019. november 1. 07:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA