MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az úttörő YAMAHA TF sorozat rack kivitelben

Amióta az első Yamaha digitális keverőpult kiadásra került 1987-ben, a vállalat vezető szerepet tölt be a digitális keverőpultok innovációjában. Kis méretű események, csarnokok, nagyméretű kültéri koncertek, stúdió munkák és egyszerűbb installációk számára a Yamaha átfogó termékskálát kínál, amely világszerte elismert hangminőséget, felhasználhatóságot és megbízhatóságot nyújt.

A TF sorozat 2015-ben megjelent digitális keverőpultjai TouchFlow Operation™ szolgáltatásra épülnek, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy példátlan sebességgel és szabadsággal reagáljon a zenére és a színpadi előadóra, a kifinomultság új szintjére emelve az élő hangosítást. A TouchFlow Operation™ kezelőfelülete érintőképernyőre lett optimalizálva, amely tapasztaltabb hangmérnökök és újoncok számára egyaránt könnyebben elérhetővé teszi az ideális hangzás elérését. A visszatölthető D-PRE™ előerősítők hangminősége a legkifinomultabb profik füleit is kielégítik, míg a fejlett elő felvételi lehetőségek és a az I/O rack-ekkel való zökkenőmentes működés teszik ezt a kompakt digitális keverőpultot kitűnő választássá számos felhasználási területen.
 
Az új TF-RACK egy kompakt rack-be építhető változata a TF sorozatnak, amely ugyanazt a teljesítményt és úttörő kezelhetőséget nyújtja. Ez a helytakarékos modell számos felhasználó számára hozzáférhető, a kezdőktől a sokat látott hangmérnökökig. A TF-RACK verhetetlen választás, ha zökkenőmentes, intuitív beállításra és működésre van szükség korlátozott helyigénnyel.

Bővebb információ:
INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: info@intertongroup.com


 

2016. december 2. 08:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA