MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BATTISTI RAGYOGÁSÁT KEVERTÉK A YAMAHA RIVAGE PM7 DIGITÁLIS KEVERŐPULTTAL

Lucio Battisti Olaszország egyik legkedveltebb énekese és dalszerzője volt. Halálának 20. évfordulója alkalmából került megrendezésre a Battisti emlékkoncert, ahol a Yamaha RIVAGE PM7 keverőpultnak is fontos szerep jutott.

Ezen a koncerten debütált az új Yamaha RIVAGE PM7-es keverőpult. Michele De Simone a koncert FoH hangmérnöke már a keverőpult megérkezése és meghallgatása előtt tisztában volt azzal, hogy a PM7-es egy nagyszerű keverő, ám élő körülmények között meghallgatva a pultot azt is elmondta, hogy a PM7 az ideális eszköz ehhez a produkcióhoz.

Tudjon meg többet:
http://www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/news_events/newsrelease/2018/0606_10_battisti.jsp


 

Yamaha
A Yamaha-t 1887-ben alapították Japánban. A kezdetben zongorákat gyártó vállalat napjainkban már nem csak a hangszereket és audiovizuális eszközöket gyárt, hanem az információtechnológia, a médiaszolgáltatások területén és a gépjárműiparban is tevékenykedik.  

A Yamaha audiovizuális eszközei között digitális és analóg keverőpultokat, stageboxokat, stúdiómonitorokat, erősítőket és különböző hangsugárzókat találunk. 

A kezdeti sikerek megmaradtak, a Yamaha napjainkban is a világ egyik legkedveltebb hangszergyártója, és ezen túlmenően - egyedülálló hagyományainak és folyamatosan fejlődő technikai tudásának köszönhetően - ma már elképesztően széles audiovizuális termékskálát is magáénak tudhat.

A Yamaha professzionális audio eszközeit 2006 óta forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group.

Bővebben: www.yamahaproaudio.com


2018. augusztus 12. 07:08

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA