MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BLUES CUBE - SPARKLE CLEAN TONE CAPSULE

Tökéletesen tiszta csöves hangzás, a legendás gitáros, Jeff “Skunk” Baxter közreműködésével kifejlesztve. A Blues Cube Sparkle Clean Tone Capsuleegy újabb prémium minőségű hangzást ad a Blues Cube sorozat gitárerősítőihez. A híres gitáros, Jeff “Skunk” Baxter közreműködésével kifejlesztett és a felhasználó által telepíthető új hangkapszula (Tone Capsule) a tiszta hangzások széles skáláját hordozza magában, tele energiával, egyéniséggel és tisztasággal. A KT66 elnevezésű brit vintagekimeneti cső adja a hangzás alapját, melyre a telt megszólalás, nagy headroom és dinamikus játékérzet jellemző. A Blues Cube erősítőbe helyezett Sparkle Clean ToneCapsule rendkívül gazdag és kifejező tiszta hangzást nyújt, amely ideális pop, country és jazz stílusokhoz,  pedal steel-en játszó zenészeknek, illetve minden stompbox pedált használó gitáros számára.

A Roland innovatív Blues Cube erősítőinek minden részletre kiterjedő Tube Logic megközelítése tökéletesen adja vissza a klasszikus csöves gitárerősítők jellemző hangját és inspiráló játékérzetét. A Tube Logic technológia számos előnye közül az egyik, hogy az erősítő hangzása azonnal megváltoztatható a Tone Capsule foglalat jóvoltából. Az Eric Johnson, Robben Ford, Oz Noy és Kirk Fletcher közreműködésével fejlesztett hangkapszulákat követően a Sparkle Clean Tone Capsule az egyre bővülő sorozat legújabb tagja.
 
Jeff “Skunk” Baxter szavaival: “A Blues Cube erősítők forradalmiak, a Tone Capsule koncepció pedig briliáns.” “Több mint 40 éve dolgozom együtt a Roland céggel, melynek sikerült megfejteni a titkot és ezáltal létrehozni olyan gitárerősítőket, melyek kiváló tulajdonságokkal, kiemelkedő képességekkel és páratlan hangzással rendelkeznek. Anélkül, hogy órákat kellene eltöltenem az elektronika módosítgatásávaI a kívánt hangzás és működés beállításához, mostantól elég csatlakoztatni ezt a hang kapszulát és az erősítő azonnal úgy kezd szólni, ahogy szeretném. Már hosszú-hosszú ideje vártam egy ilyen gitárerősítőt”. 
 
A Sparkle Clean Tone Capsule a Blues Cube Artist, Artist212, Stage és Tour erősítőmodellekkel kompatibilis.
 
További információkért, látogassa meg a roland.com/hu weboldalt.


 
---------
 
A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu weboldalt vagy Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2019. február 1. 05:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA