MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bővítse lehetőségeit a Yamaha STAGEPAS 1OO segítségével

A Yamaha örömmel mutatja be a STAGEPAS 100 új, ultra-kompakt hordozható PA rendszerét. A STAGEPAS 100-at kiváló minőségű hang, rendkívüli hordozhatóság, tartós stílusos design jellemzi, és azonnal képes megteremteni egy koncert hangzásának meghitt légkörét.

A STAGEPAS 100 az év elején bemutatott Yamaha kompakt és hordozható PA rendszerét,  a STAGEPAS 200 modelljét egészíti ki.  A Yamaha tervezőinek az volt céljuk, hogy a zenész szinte bárhol képes legyen kihangosítani magát. Ennek érdekében meg kellett találni a tökéletes egyensúlyt a hang erősítésében és a hordozhatóságban. A Yamaha csúcstechnológiás, professzionális audió termékekben alkalmazott technológiákkal készült a STAGEPAS 100 – mely egy kicsi, ellenálló „tenyér nagyságú PA rendszer.”

Méreteit tekintve 239 x 310 x 215 mm és mindössze 5 kg, a STAGEPAS 100 egy ultra-kompakt és hordozható PA rendszer. A három csatornás digitális keverőben 100W Class D erősítő, coaxiális compression driver, 1.4" voice coil magas és 6.5" kónuszos mélysugárzó található.

A könnyű, ugyanakkor tartós design két mono mikrofon/vonal bemenetet (kombó-jack*), egy mini jack sztereó/mono vonal bemenet és egy mono XLR mix kimenet tartalmaz. Multipontos Bluetooth funkciókkal vezetéknélküli audió szolgáltatás érhető el okoseszköz, táblagép vagy laptop segítségével.

Egyszerű kezelőfelületen minden egyes bemenethez hangerő szabályzók találhatók. A két sávos EQ-val gyorsan és könnyen tökéletesítheti a hangot.

A 70 Hz - 20 kHz frekvencia tartomány lefedettségi területe 90o H x 90o V. A STAGEPAS 100 lenyűgöző hangteljesítményre képes. A Yamaha FIR-X szűrői a magas/mély hangváltónál, precíz fázis reszponzítást és természetes hangeloszlást eredményez, ennek eredményeként tisztán és hangosan közvetíti az előadók játékát.

Az erősítő hordozó füle egyben állványként is használható. A rögzítő csavarok állíthatók és a hangsugárzás szögét szabályozzák.  Az erősítőt a fogantyú szabvány 3/8” átmérős furatával mikrofon állványra is rögzítheti és ezzel még sokoldalúbb hangosítás érhető el.

A szabvány modell mellett a STAGEPAS 100BTR változatban is rendelhető. A modellben egy nagyméretű újratölthető lítium-ion akkumulátor található, mely képes akár hat órás folyamatos működésre. Megbízható megoldást biztosít olyan helyeken is, ahol nem áll rendelkezésre áram.

Az opcionális BAG-STP100 hordtáska belső zsebeiben kábeleket tarthat, a párnázott vállpánt biztonságos és könnyű szállítást biztosít.

A rendkívül egyszerű beüzemelés másodperceket vesz csak igénybe, a STAGEPAS 100 szinte azonnal használható. Kapcsolja be, csatlakoztassa a mikrofont és a hangszert, állítsa be a hangerőt és már kezdhet is.

„A kiváló minőségű STAGEPAS 100 teljesen új szintre emeli a hordozható hangosítás rendszereket. Az előadók a személyes hangosításukat akár egy kézzel is elbírják, ez lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor zenéljenek” nyilatkozta Yoshiyuki Tsugawa, a Yamaha Creator & Consumer Audio Division vezérigazgatója. „Az egyszerű, tartós és megbízható működésű modell lenyűgöző hangot ad, a STAGEPAS sorozatú kompakt hordozható PA rendszer elősegíti, hogy az előadók teljes mértékben megvalósítsák elképzeléseiket.”


2023. június 15. 07:59

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA