MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Budapestre érkezik Machine Gun Kelly

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

KALTENECKER, MARKÓ, SUBTONES. 2023.06.22. CSÜTÖRTÖK.
A modern jazz-től az elektronikus zenéig számos stílusban bizonyít Kaltenecker Zsolt és Markó Ádám párosa. A duó legközelebb az idén Fonogram-díjra jelölt Subtones társaságában várja a kikapcsolódni vágyókat az A38 Hajón.
Start: 19:30. Helyszín: A38 hajó


HORVÁTH TAMÁS. 2023.06.23. PÉNTEK.
Horváth Tamást sokan a 2009-es Csillag születik tehetségkutatóban ismerhettük meg, aki azóta olyan számokkal lepte meg közönségét, mint a „Meggyfa”, a „Táncol velem a világ”, vagy éppen a „Hányszor”. Idén nyáron egyetlen alkalommal játszik a Park színpadán, ahol a „Fehér és Fekete” lemezéről mutat be dalokat. Vendégként Paulina csatlakozik hozzá.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


DINA JASHARI. 2023.06.23. PÉNTEK.
Szereted a zenei különlegességeket? Akkor pénteken az A38 hajón a helyed, ahol egy észak-macedóniai művész, a pop, a dream pop, a neo-soul és a jazz jegyekkel dolgozó Dina Jashari játszik zenekarával. Az este folyamán bizonyít még Drugari, valamint Ajsa Luna is.
Start: 19:30. Helyszín: A38 Hajó


FEHÉR ADRIENN. 2023.06.24. SZOMBAT.
Fehér Adrienn 2019 óta alakítja Tina Turner karakterét a Turay Ida Színház „Rocknagyi” darabjában. Az EMeRTon díjas énekes- és színésznő új műsorával a Csili Művelődési Központba érkezik, ahol Neumann Balázs, valamint Fehér István kíséretében adja elő a jól ismert Tina dalokat, valamint saját szerzeményeit egyaránt.
Start: 18:00. Helyszín: Csili Művelődési Központ.


PUF 40. 2023.06.24. SZOMBAT.
Hihetetlen, de negyven éve alkot és zenél a PUF. A zenekar ezt a kerek évfordulót a Parkban ünnepli, ahol régi nagy slágereket, valamint új dalokat is elhúznak. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


MACHINE GUN KELLY. 2023.06.26. HÉTFŐ.
Machine Gun Kelly jelenleg gőzerővel járja stadion- és arénaturnéját, amelynek következőre állomására nálunk, a Budapest Parkban kerül sor.  Az előadót nem kevés tehetséggel áldotta meg a nagyérdemű, ennek ékes példája többek között az, hogy ő nyerte meg az Apollo Theatre tehetségkutatóját, felkarolta őt P.Diddy, „Lace Up” debütáló albuma pedig eljutott a Billboard lista 4. helyéig. A hétfői koncerten vendégként iann dior csatlakozik hozzá.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


Az összeállítás június második hetében készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. június 22. 07:25

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA