MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Itt töltekezhetsz a hosszú hétvége után

Bár a májusra egy szép hosszú hétvégével fordultunk rá, szükséged lenne még egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

CALUM SCOTT. 2023.05.03. SZERDA.
Szereted a "You Are The Reason", a „Woke Up in Love" című slágereket? Szerdán élőben is hallhatod őket, hiszen hazánkba látogat Calum Scott. Az előadó híres arról, hogy igen erőteljes hangjával adja át legmélyebb érzéseit. Legújabb, kifinomult albumán mindent kaphat a hallgató, ami szívnek, fülnek ingere. Scott  ebből is tálal majd némi ízelítőt az Akvárium Klubban.
Start: 20:00. Helyszín: Akvárium Klub – NagyHALL.


WÖRK PROJEKT. 2023.05.03. SZERDA.
Instrumentális kikapcsolódásra vágysz? Szereted a progresszív gitárzenét? Akkor szerdán a Trafóban a helyed, ahol a Nagy Ádám vezette Wörk Projekt lép fel, hogy bemutassák második albumukat. A hanganyag CD formában is kapható lesz a helyszínen. A zenei kalandozásban oroszlánrészt vállal többek között Borlai Gergő (dob), Szentpáli Roland (tuba), Szirtes Edina Mókus (hegedű), Yolanda Charles (basszusgitár), Pezce Balázs (trombita), valamint Csapó Krisztián (szaxofon).
Start: 20:00. Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza.


KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI. 2023.05.04. CSÜTÖRTÖK.
Több mint 40 éve aktív a hazai zenei életben Korda György és Balázs Klári. Csütörtökön ezt a kerek évfordulót ünneplik meg a Parkban, ahol a mai tehetségek is kifejezik tiszteletüket a sztárpáros előtt, így bizonyít Schoblocher Barbara, Dallos Bogi és Puskás Peti, továbbá Csordás Tibi, valamint Csonka András. A korszakokon és stílusokon átívelő műsor zenei rendezője Szakos Krisztián, a warm up-ról DJ Dominique gondoskodik.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


FISH. 2023.05.05. PÉNTEK.
Minap adta ki „Régen minden jobb volt” albumát a FISH! A korong előfutára az ezredfordulóhoz repíti vissza a közönséget. A nagylemez kazetta formájában is megjelenik, és először pénteken este a Barba Negra színpadán csendül fel. A formáció előtt a KIES, valamint a Vodka For Kids melegíti be a közönséget.
Start: 19:00. Helyszín: Barba Negra Red Stage


BIKINI. 2023.05.05. PÉNTEK.
A Korda György és Balázs Klári pároshoz hasonlóan a BIKINI zenekar is 40. születésnapját ünnepli. A jubileumi koncertre a Budapest Sportarénában kerül sor, ahol Nagy Feróék a négy évtized számtalan zenei anyagából válogatnak össze egy valóban különleges csokrot.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.


IRIE MAFFIA. 2023.05.05. PÉNTEK.
Idén ünnepli fennállásának 18. évfordulóját az Irie Maffia. A 18. életévről sokunknak a ballagás, az érettségi jut eszünkbe, nincs ez másként a formációval sem. Éppen ezért nem csak egy hagyományos koncertre, hanem már-már színházi előadásra készülnek Senáék, így olyan történeteket is kaphatnak a Parkban egybegyűltek, amelyeket korábban sehol nem hallhattak.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


HENRI GONZO ÉS A PAPÍRSÁRKÁNYOK. 2023.05.06. SZOMBAT.
Sosem hallott Henri Gonzo és a Papírsárkányok dalokra vágysz? A formáció első nagylemezének ősbemutatóját tartja szombaton a Trafóban, ahol eklektikus hangszerelésben csendülnek fel olyan szerzemények, amelyeket korábban még soha nem játszottak el a srácok.
Start: 20:00. Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza.


CHARLIE. 2023.05.07. VASÁRNAP.
Amikor 1994-ben Charlie kivált a Tátrai Bandből, döntését sokan megkérdőjelezték, hiszen a csapat nagyon sikeresnek számított. Végül Charlienak lett igaza, ezt bizonyítja megannyi arany-, platinalemeze, valamint teltházas koncertjei. Vasárnap ismét élőben bizonyít közönségének a Klauzál házban, ahol egészen biztosan hallhatunk olyan slágereket, mint a „Jég dupla whiskyvel”, a „Nézz az ég felé”, vagy éppen az „Az légy, aki vagy”. A koncerten Charlie-t gitáron László Attila, zongorán Halász János, basszusgitáron Lattmann Béla, szaxofonon pedig Póta András Cuci Csiszár támogatja.
Start: 19:00. Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ - Klauzál Ház.


Az összeállítás május elsején készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. május 3. 05:46

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA