MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Két kanadai sztárprodukció is Magyarországon koncertezik

Szükséged lenne egy kis töltekezésre? Nyugi, máris mutatjuk, hogy milyen zenei eseményeken kaphatsz új erőre.

SIMPLE PLAN. 2023.06.06. KEDD.
Kanada egyik legismertebb zenekara, a Simple Plan érkezik hazánkba. A csapat legutóbb az Aréna színpadán bizonyított a Sum41 társaságában. Ezen a kedden azonban a hatodik nagylemezüket jelentő „Harder Than It Looks” turnéjával lepik meg a magyar közönséget. A Parkban vendégként a Zebrahead, a Set It Off, valamint a Charlotte Sands melegíti be az egybegyűlteket.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park.


BILLY TALENT. 2023.06.07. SZERDA.
Ugyancsak legfrissebb albumát mutatja be a Parkban a Billy Talent. Az új korong anyagán túl a legnagyobb slágereket is eljátssza a kanadai punk-rock banda, akik előtt a Frank Turner, a The Menzingers, valamint a Sincere Engineer rázza fel a rajongókat.
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park


FRAN PALERMO. 2023.06.07. SZERDA.
2011 végén alakult meg a Henri Gonzo irányította, az indie-től a rock and rollon át az afropopig mindent játszó Fran Palermo. A csapat hosszú évek óta a budapesti klubélet megkerülhetetlen zenekara, köszönhetően annak is, hogy magyar, spanyol, kubai, görög hangzásból gyúrják ki közös mixüket. A Kobuci színpadán előttük a 2018 óta aktív The Colibrist szolgáltatja a talpalávalót. 
Start: 19:00. Helyszín: Kobuci.


PADDY AND THE RATS. 2023.06.09. PÉNTEK.
Idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a Paddy and the Rats. Jubileumukat a Budapest Parkban tartják, ahol vendégként a Fatal Error rázza fel a zenekedvelőket. 
Start: 19:00. Helyszín: Budapest Park


4S STREET. 2023.06.09. PÉNTEK.
Mindössze öt éves a Gyergyószentmiklóson alakult 4S Street, akik könnyed folkos pop és indie-s alternatív rock muzsikájukkal hamar megtalálták közönségüket. A legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kétszer kapták meg, majd Petőfi Zenei Díjjal is gyarapodtak a srácok. A pénteki MÜPÁ-ban adott koncertjük rendhagyó lesz, hiszen fúvósokkal és vonósokkal kiegészülve lépnek színpadra.
Start: 20:00. Helyszín: Müpa - Fesztivál Színház.


KELEMEN KABÁTBAN. 2023.06.10. SZOMBAT.
2013 tavaszán lépett fel első alkalommal a Kelemen Kabátban. Budapest egyik kultikus szabadtéri színpadán, a Várkert Bazárban ünneplik meg ezt az alkalmat, ahol egészen biztosan felidéznek számukra meghatározó pillanatokat. Vendégekkel, egyedülálló sztorikkal, különleges műsorral várják a kikapcsolódni vágyókat szombaton.
Start: 20:00. Helyszín: Várkert Bazár - Öntőház Udvar.


SAYA NOÉ. 2023.06.11. VASÁRNAP.
Pop-noir, egzotikus, egyben melankolikus hiphop és trap dallamaival hamar megtalálta közönségét Kőrös Noémi, avagy Saya Noé is. Vasárnap első alkalommal bizonyít a Várkert Bazár szabadtéri Electric Lounge sorozatában, ahol egészen biztosan alaposan megpörgeti a hét utolsó estéjét.
Start: 20:00. Helyszín: Várkert Bazár.


Az összeállítás június első napjaiban készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.
Írta, összeállította: Hatos Niki


2023. június 6. 05:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA