MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

BULI LESZ: Utolsó alkalommal lép színpadra a Leander Kills jelenlegi felállása

Remek bulikkal készült erre a hétre a Barba Negra, a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, de a Papp László Budapest Sportaréna is.

GYŐRFFY ÁKOS ÉS KOBZA VAJK. 2023.03.09. CSÜTÖRTÖK.
Győrffy Ákos és Kobza Vajka első közös fellépésére a Magyar Zene Házában kerül sor csütörtökön. A József Attila-díjas író, költő Ákos, valamint a középkori, perzsa eredetű pengetős hangszereken játszó Vajka művészetében közös, hogy mindketten kutatják a valóságot, a zaj mögötti csendet. Így vélhetően ez a hangulat járja majd át ezt az estét is.
Start: 20:00. Helyszín: Magyar Zene Háza, Előadóterem.


CSÉRY ZOLTÁN. 2023.03.09. CSÜTÖRTÖK.
Idén márciusban tölti be negyvenedik életévét Cséry Zoltán. Ezt a kerek alkalmat ünnepli meg a hét közepén, bulijának helyszínét pedig a Barba Negra Blue Stage adja, ahol eddigi zenei életét meghatározó előadók, zenészek társulnak hozzá, sőt improvizációra is sor kerül. Színpadra lép a Random Trip, Ganxsta Zolee, Molnár Máté (Road), Brucker Bence (AWS), Delow Jávor (Random Trip), Csongor Bálint, Miller Zoltán (Emberek), Markó Ádám (Special Providence), Tóth Ádám, vagy éppen Molnár Mátyás is. 
Start: 19:45. Helyszín: Barba Negra Blue Stage


ZORALL, HOLLYWOOD ROSE. 2023.03.10. PÉNTEK.
Csepeli kötődésű zenekarok muzsikálnak a Barba Negrában. 19:15-kor a Rock Fanatic, 20:30-tól a HOLYYWOOD ROSE, 22:00 órától pedig a ZORALL rázza fel az estét. XI. és XXI. kerületi lakosoknak lakcímkártya felmutatásával 18:30 és 20 óra között, a szabad kapacitás erejéig ingyenes a belépés.
Start: 19:15. Helyszín: Barba Negra Blue Stage.


AZAHRIAH. 2023.03.10. PÉNTEK.
Hihetetlen, hogy 2021-ben lépett először színpadra az az Azahriah, aki azóta meghódította a Sziget Nagyszínpadát, de teltház fogadta a Budapest Parkban is. Az előadó pénteken beveszi a Papp László Budapest Sportarénát, ahol ugyancsak látványos élő show-t ígér, vendégek csatlakoznak hozzá, továbbá új dalokat is leszállít.
Start: 20:00. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna


LEANDER KILLS. 2023.03.10. PÉNTEK.
Február közepén kiderült, hogy hosszas mérlegelés után Miki és Andris elhagyja a Leander Kills csapatát. Pénteken láthatjuk utoljára együtt ezt a felállást, ráadásul a buli nem csak emiatt lesz rendhagyó, hiszen jubileumát ünnepli a „Túlélő” lemezük, valamint bemutatják a „Vérkeringő” korong dalait is. A koncertnek a Barba Negra Red Stage ad otthont, ahol 20:00-kor a No Respect melegíti be az egybegyűlteket. 
Start: 19:30. Helyszín: Barba Negra Red Stage


MÖRK. 2023.03.10. PÉNTEK.
Harmadik lemeze anyagával, valamint annál is frissebb dalokkal érkezik az A38 hajóra a MÖRK. Előttük Takács Noémi alias ‘Noémo’, valamint Tóth Eszter rázza fel a hangulatot.
Start: 19:45. Helyszín: A38 hajó, Koncertterem


THIS CALLING, WASTED STRUGGLE, GEAR, LIGHTCHASER. 2023.03.11. SZOMBAT.
A négy akkordos punk/HC zenéből, hagyományos rock (and roll)-ból építkező This Calling gőzerővel készíti második nagylemezét, amiről játszanak is dalokat a Magyar Zene Házában.  Hozzájuk csatlakozik még a Wasted Struggle, a Gear, valamint a punkhardcoreban utazó Lightchaser.
Start: 18:00. Helyszín: Dürer Kert.


Az összeállítás március első hétvégéjén készült, így ajánljuk, hogy a szórakozóhelyek, a szervezők platformjain járj utána az esetleges változásoknak, aktualitásoknak.

Összeállította: Hatos Niki


2023. március 8. 05:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA