MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo DVC DMX vezérlő – 512 csatornás DMX interfész és szoftver csomag

A Cameo DVC interfész lehetővé teszi bármely DMX kompatibilis lámpatest szabályozását PC-ről és Mac-ről a Daslight által készített Cameo szoftver futtatásával. A plug-and-play interfész 512 DMX csatornát biztosít élő üzemmódban és 256 csatorna számára biztosít belső memóriát önálló üzemmódban. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a fényprogramot a készülékre másoljuk és számítógép nélkül használjuk. Hárompólusú DMX kimenetének és mini-USB bemenetének köszönhetően a DVC 4 a számítógép USB portjáról kapja a tápfeszültséget. Három kezelőgomb segít a programválasztásban és fényerő szabályozásban önálló üzemmódban, amelyhez szabványos 5 V-os USB 
adapterre van szükség. 

Az ingyenes Cameo szoftvercsomag több mint 15000 lámpa könyvtárat tartalmaz, valamint egy Scan könyvtár szerkesztőt, amelyben saját programok hozhatók létre. Lehetőség van egyéni lámpatípusok csoportosítására és master összeállításra 2D nézetben. A Palettes használatával dinamikus színpadképeket lehet kreálni, rendezni és elhelyezni, a lámpák faderek tologatása nélkül szabályozhatók, az XEEL motor segítségével pedig izgalmas effektek hozhatók létre.

A szoftver az élő editáláshoz is bőséges eszköztárat biztosít, audió analizátor és MIDI órajel áll rendelkezésre a valósidejű 3D látványhoz. A képernyőn való megjelenítés teljes mértékben testre szabható, az ingyenes Easy Remote alkalmazással pedig wifi-n keresztül iPhone-ról, iPad-ről és Androidos készülékekről távvezérelhetjük a szoftvert.

A https://store.dmxsoft.com/ oldalon történt sikeres regisztrációt követően hardver és szoftver frissítések érhetők el (esetleg költséget számolhatnak fel). Ezek tartalmazzák az önálló és élő csatornákhoz való frissítéseket csakúgy, mint az ideiglenes és végleges Light Rider licencet és még sok egyebet. 

A DVC interfész és az ingyenes szoftver kifejezetten a Cameo számára lett kifejlesztve a Daslight által. Technikai támogatásért forduljon a support@daslight.com címhez.

• USB interfész 512 DMX csatornával élő üzemmódban
• Integrált flash memória 256 DMX csatornának önálló üzemmódban
• Felhasználóbarát intuitív Cameo DMX szoftver a Daslight-tól, ingyenesen letölthető Windows és macOS verzió
• A hardver regisztráció és szoftver aktiválás internet kapcsolatot igényel
• Az önálló üzemmód frissíthető 512 DMX csatornára
• Több mint 15000-es készülék könyvtár, valamint beépített ScanLibrary szerkesztő saját készülékprofilok létrehozásához
• Nagyteljesítményű XEEL motor látványos pixel és videó effekt és lámpamozgás létrehozásához
• Érintőkijelzős vezérlés és távirányító az alapvető funkciókhoz iOS és Android okostelefonról, tabletről, vagy MIDI kontrollerről
• Audió analizátor és MIDI órajel a lightshow és a zene szinkronizálásához
• Valósidejű programozás és 3D programozás
• Kompatibilis a Light Raider applikációval androidos készülékeken USB-n keresztül (a 30 napos próba verzió letölthető)

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2019. április 3. 09:07

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA