MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo EVOS® W3

A LED lámpa természetes hatása alapvető szempont, amikor mozgófejes megoldást keresünk világításhoz és effektekhez. Ez a kompakt és sokoldalú LED-es mini mozgófejes lámpa épp ezt nyújtja, illetve ennél sokkal többet. Nem foglal sok helyet a világításhídon és az áruházban sem, de ugyanazt a minőséget nyújtja, mint a nagyobb méretű EVOS® W7.

A melegfehér LED nem csupán csodálatos meleg pasztell árnyalatok keverésére ad lehetőséget, de remek fehér megvilágítást nyújt emberek, tárgyak és egyebek esetében. A single pixel kontrollal rendelkező wash lámpa főleg kölcsönző cégek igényes ügyfelei számára készült. 

A hét 40 W-os RGBW LED gazdag RGBW színeket és lélegzetelállító fényeffekteket kínál. A Cameo EVOS® W3 lámpát különösen magas rendering index jellemzi más termékekkel összehasonlítva. A melegfehér chip segítségével a mozgófejes készüléket wash lámpaként használhatjuk emberek és tárgyak megvilágítására természetes fehér fénnyel vagy hangulatos pasztellszínekkel. A készülék többféle módon használható, köszönhetően a színes LED-ek és fehér chip kombinációjának, amely különösen jól definiált fehér tónusokat nyújt +Ra 90-es CRI értékkel.

Akár wash, akár irányított fényű lámpaként használva a Cameo EVOS® W3 mozgófejes lámpa látványos mátrix effektek létrehozására képes single pixel kontroll segítségével, amely lehetővé teszi a LED-ek egyenként való vezérlését. A gazdag 4035 lumenes fényáram minden eseményt meleg, erős fénnyel, tisztán definiált színekkel világít meg, 540°-os vízszintes és 235°-os függőleges mozgással. A 4,5° és 55° közötti meggyőző zoom tartomány erőteljes irányított fényt és nagy területű wash effektet szolgáltat, amely tovább növeli a készülék sokoldalúságát.

A lámpa villogásmentes képet biztosít a broadcast területen, köszönhetően 800 Hz és 25 kHz között hat fokozatban állítható frissítési frekvenciájának. A hálózat-alapú vezérlés igen sokoldalú lehet a DMX512, RDM, Art-Net4, sACN, KlingNet, vagy W-DMX segítségével. Az intuitív adatkerékkel és elemmel működő grafikus kijelzővel offline üzemmódban is konfigurálhatjuk az eszközt. A LEE színszűrő presetek hagyományos reflektorokkal való problémamentes együttműködést garantálnak. A fekete, környezetbarát és tűzálló ABS, nejlon és PC műanyag készülékház hőmérsékletfüggő ventilátorokkal rendelkezik, a hálózati csatlakozást 1 méteres kábel és Neutrik TrueOne dugó biztosítja.

• LED-es mozgófejes wash lámpa 4035 lm fényárammal
• 53000 lux fényerő 1 m távolságból
• Színes LED-ek további melegfehér chippel
• Ideális eszköz megvilágításhoz köszönhetően a CRI>90 értéknek és 3200 K színhőmérsékletnek
• Minden LED önállóan vezérelhető (pixel mapping képesség) mátrix effektekhez
• Nagy zoom tartomány (4,5°-55°)
• Állítható frissítési frekvencia a vibrálásmentes kamera képalkotáshoz
• DMX, RDM, Art-Net3, sACN, KlingNet és W-DMX vezérlés
• LEE színszűrő presetek a spotlámpákkal való problémamentes használathoz
• Elemmel működő kijelző és adatkerék az offline konfiguráláshoz

Bővebb információ és vásárlás: ITT!


2020. március 29. 08:18

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA