MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Cameo vezeték nélküli DMX adó-vevő

A Cameo W-DMX™ T1 a Wireless Solution elismert Black Box sorozatú adó-vevőinek tagja, amellyel DMX és RDM jeleket lehet küldeni és fogadni a 2,4 GHz-es frekvenciasávban. Professzionális felhasználásra készült, a turnék viszontagságait jól tűrő fém öntvény készülékházba a szabadalmaztatott W-DMX™ technológia került beépítésre. 

Ez magában foglalja az adaptív frekvencia ugrást, amellyel megelőzhető más vezeték nélküli hálózatokkal való interferencia, valamint a biztonságos adathiba-korrekciót, amely a DMX és RDM adatok sérülését akadályozza meg.

A Cameo W-DMX™ T1 3 és 5-pólusú Neutrik DMX be/kimenetekkel, a többféle tápfeszültséggel való működéshez automatikus kapcsolóüzemű tápegységgel, valamint 12 V-os tápláláshoz aranyozott Phoenix csatlakozóval rendelkezik. A G4S adó-vevő visszafelé kompatibilis a W-DMX™ G3 készülékekkel, lehetőség van mindkettőt használni ugyanazon a rendszeren. Jár hozzá egy 5 dBi egysávos antenna 500 m-es hatótávval, N-típusú antenna adapter és 19”-os rack beszerelő készlet.

Bővebb információ és vásárlás ITT!


 

2018. november 7. 18:15

Minden jog fenntartva. 2019 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA