MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A sebesség hangja – Allen&Heath SQ digitális keverő család

Digitális rendszerek sarokpontja a késleltetés. Sajnos a technológiából adódóan mindig számolnunk kell a jelfeldolgozás idejével, de nem mindegy, hogy mennyivel! Az SQ sorozatnál ez (leírom betűvel): kisebb, mint nulla egész hét tized milliszekundum…

Az SQ-5 és SQ-6 keverőpultok a forradalmian korszerű XCVI 96kHz FPGA architektúrát emelik át az ultra-kompakt kategóriába, 96kHz-s mintavételezést és egyedülálló <0.7ms késleltetést kínálva.

Akár negyvennyolc csatorna

Mindkét típus 48 csatornányi bemenetet kezel.  Az SQ-5 hátlapján 16db lokális mikrofonbemenettel rendelkezik, miközben 12 kimenet is van rajta, mindez ultrakompakt, 19" rack méretben. Az SQ-6 24 mikrofont képes lokálisan fogadni. A bemeneteket tovább lehet bővíteni digitális stageboxokkal: 48 kHz-en (AR2412, AR84 és AB168), 96 kHz-en (DX168), ami rendkívül rugalmassá teszi a felhasználást. Így akár a jelenlegi QU és GLD rendszerek ideális továbblépési lehetősége, míg a dLive rendszerek nagyon hasznos kompakt kiegészítője is lehet az új SQ.

Dante, Waves, SLink és egyebek

Az SQ a folyamatosan bővülő alkalmazások, bővítők, hangkártyák és személyi monitorok ökoszisztémájának középpontja, összekapcsolva, adaptálva és bővítve a rendszert az adott tevékenységhez. Az SQ-k kompatibilisek a szabványos digitális hangformátumokkal: mindössze annyi, hogy Dante vagy Waves dedikált digitális hangkártyát ad az SQ I / O portjához, hogy integrálhassa azt közvetlenül a már telepített rendszerekkel. A bővítőkártyákkal egyszerűen oldható meg a sokcsatornás felvételkészítés és/vagy FoH / monitor osztás is.

További infók: http://audmax.hu/hirek/ultimate-mixing-experience-allen-and-heath-sq

A keverők már elérhetők a kereskedőknél!

2018. május 4. 07:47

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA