MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Csak Gitárosoknak! Két újdonság a Palmer-től...

Egészen friss hírek és két vadonatúj pedál érkezett a Palmer cég háza tájáról. Egy tremoló effekt, amely nélkülözhetetlennek számít a gitárosok körében, s amely a megjelenését követő csaknem hetven évben mit sem veszített népszerűségéből. Valamint egy booster pedál, ami szintén kortalannak mondható az effektek között, hiszen bármely korszakot figyelembe véve, egyszerűen szükséges egy jó kis booster pedál.

Palmer tremoló pedál

A Palmer Pocket Tremolo a klasszikus vibráló hangerő változtatást és a modern helikopter effektet egyaránt képes produkálni. A tremoló effekt sebessége és intenzitása a kezelőszervekkel széles határok között szabályozható, a Shape gomb a moduláció típusát változtatja a sima szinuszos „le-fel” modulációtól a négyszögjel éles „ki-be” jellegéig.

A készülék 9 V-os hálózati tápegységről üzemel (a belső érintkező a negatív pólus), ilyen például a Palmer PW9W, de 9 V-os elemet is helyezhetünk bele.

Palmer MI Pocket Booster (2015. április 15.-től)

Azon gitárosok számára, akik többre vágynak, a Pocket Booster egyszerűen tökéletes. Mindössze egyetlenegy gain szabályzójának ellenére különösen sokoldalú: lehet vele a hangerőt növelni egy vérszegény erősítőn, vagy túlvezérelni az előfokot a nagyobb torzítás érdekében. A többi pedál elé kötve a Pocket Booster teltebb hangzást és kompressziót nyújt, míg az effektlánc végére téve szóló hangerő emelést végezhetünk vele.

A Pocket Booster 9 V-os elemmel, illetve hálózati adapterrel (pl.: Palmer PW9V) működik.
Típus: gitár effekt
Bemenetek száma: 1
Bemeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack
Bemeneti impedancia: 1 MOhm
Kimenetek száma: 1
Kimeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack
Kimeneti impedancia: 100 kOhm
Saját zaj: -85 dB
Kezelőszerv: gain
Visszajelző: ki/bekapcsolás
Tápfeszültség: 9 V-os hálózati adapter, vagy elem
Áramfelvétel: 20 mA
Ház anyaga: acéllemez
Ház felülete: porfestett
Szélesség: 60 mm
Mélység: 100 mm
Magasság 55 mm

Bővebb információ: http://elimex.hu/

2015. április 10. 15:00

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA