MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ráncfelvarrás, vagy genetikai átalakítás a GLD Chrome?

Az Allen & Heath GLD Chrome változatán, amely két konzolból (GLD-80 és a GLD-112) áll , most egy új metálfényezés ragyog.  Sima facelift-re gyanakodnánk, azonban egy új firmware is rendelkezésre áll, ráadásul számtalan fejlesztést kapott  és új funkciókkal bővült. Többek között új effektek, kompresszor, és automatikus mikrofon keverő is bekerült a motorháztető alá.

A frankfurti Musikmesse-re időzítve az Allen & Heath bemutatta a GLD új modelljét, a Chrome Edition -t.

A Chrome Edition GLD-80 és a GLD-112 keverők áttervezett külsővel, új metál festéssel rendelkeznek, valamint az ezekhez rendelhető AR84 és AR2412 AudioRack-ek pedig elegáns fekete színben lesznek kaphatóak.

Az új funkciók között megtalálható az automatikus mikrofon mixer (AMM) funkció,  melyre mind a 44 mikrofon forrás ráválasztható. Az AMM két üzemmódban használható - "D-Classic" dinamikus gain sharing elven, ez egyszerűen és gyorsan beállítható, vagy " nyitott mikrofonok száma" (NOM) módban, ami logikai zajkapu rendszerrel egy rugalmasabb és kifinomultabb auto mix megoldás.

Szintén újdonság a két új RMS-VCA modellezésű kompresszor, a 16T és a 16VU, ezeket a ki-, és bemenet channel strip-jeiben találjuk meg.
Az új 1.5 Chrome firmware verzió további effekt bővítéseket is tartalmaz, például egy új sztereó Tap Delayt, ami akár 2,7 mp -es is lehet.

Videó:

2015. április 17. 19:03

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA