MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CLF LIGHTING LÁMPÁK KEDVEZŐ ÁRON!

A CLF LIGHTING eszközeit 2017 óta, az INTERTON Group kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon. Most három lámpa típus akciózásával kedvezünk a rental cégeknek, fénytechnikusoknak, rendezvényszervezőknek és mindenkinek, akinek munkája során segítséget jelenthetnek ezek az eszközök.

A szóban forgó három lámpatípus a YARA, ARES és ARES XS. Az alábbiakban néhány mondatban bemutatjuk őket.

YARA egy erős kivitelű, IP65 minősítésű lámpatestet kapott. A 100W-os teljesítményhez passzív hűtés párosul, így működése szinte hangtalan. A lámpa RGBW színkeverési rendszere mellett rendelkezik fehéregyensúly állítási lehetőséggel is (CCT). Sokoldalúságát az RDM kompatibilitás és a négy különböző csatornamód választási lehetősége is bizonyítja. 
A YARA kedvezményes ára: 81 664Ft+Áfa

Az ARES szintén rendkívül erős szerkezettel, IP65 minősítéssel és nagyteljesítményű (max 360W) RGBW LED-el rendelkezik, így kiváló nagy felületek derítésére. A beépített LED-ek négy különálló szegmensre oszthatók. Intelligens hűtőrendszere képessé teszi arra, hogy szinte hangtalan működésével akár TV és színházi körülmények között is használható legyen. A beépített W-DMX vevő rendszere által olyan helyre is telepíthető, ahová nem megoldható a DMX kábel eljuttatása. 
Az ARES kedvezményes ára: 336 263Ft+Áfa

Az ARES XS szintén nagy felületek derítésére alkalmas, akár kültéren is. Minden megtalálható benne ami nagytestvérét, az ARES-t is különlegessé teszi. Ilyen az intelligens hűtés vagy a W-DMX rendszer. 300W-os teljesítményével, - melyhez 18db nagyteljesítményű RGBW LED párosul - sokoldalú derítőlámpának számít. 
Az ARES XS kedvezményes ára: 192 150Ft+Áfa

A feltüntetett árak 2018. szeptember 15-ig vagy a készlet erejéig érvényesek.

Amennyiben kérdése van vagy megrendelést szeretne leadni, kérjük írjon nekünk az info@intertongroup.com e-mail címre.


2018. május 31. 16:10

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA