MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

COMPACT PEDAL 40TH ANNIVERSARY BOX SET

Három eredeti BOSS kispedál újjászületése egy limitált kiadású csomagban. Hamamatsu, Japán, 2017 július 11. - A BOSS bemutatja a Compact Pedal 40th Anniversary Box Set-et, egy speciális, limitált kiadású kispedál csomagot. Az egyszeri, új kiadású csomag az OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser és SP-1 Spectrum pedálokat tartalmazza eredeti kivitelben. Minden pedálszett Japánban készül, sorszámozott díszdobozzal, a BOSS 40th Anniversary logójával és a BOSS vezérigazgatójának, Yoshihiro Ikegaminak személyes üzenetével.

1977-ben a BOSS útnak indította ikonikus kompakt pedál sorozatát az OD-1 Overdrive, PH-1 Phaser és SP-1 Spectrum pedálokkal. Az eltelt 40 év alatt generációk nőttek fel és használták ezt a népszerű termékcsoportot. Ez idő alatt 119 egyedi pedál modell látott napvilágot és összesen 15 millió darabot adtak el belőlük világszerte.  Az eredeti három pedál manapság már ritkaságnak számít és magas árat képvisel a vintage hangszerek körében. A BOSS ezzel az exkluzív szettel kispedál sorozatának megszületését ünnepli mindazokkal együtt, akik hosszú ideje kitartanak a BOSS márkanév mellett.

Az új OD-1, PH-1 és SP-1 pedálok tökéletes másai az eredeti pedáloknak. Minden pedál Japánban készül egy speciális gyártósoron, kézzel vezetékezve és beállítva. Minden elektronikus alkatrész nagy gonddal lett összeválogatva az eredeti pedálok hangjának és játékérzetének tökéletes reprodukálásához. Az eredeti modellekhez képest néhány modern tulajdonság is helyet kapott a pedálokban, beleértve a PSA-kompatibilis tápellátást védelmi áramkörrel és zajszűrővel, valamint egy megerősített elemcsatlakozót és az effekt ki/bekapcsolt állapotát jelző LED-et.

A Compact Pedal 40th Anniversary Box Set-tel kapcsolatos további részletekért, látogasd meg a www.hu.boss.info oldalt.


A BOSS-ról
A BOSS a Roland Corporation egyik divíziója. Története során a BOSS név legendás státuszt vívott ki magának a gitárosok körében és számos piacvezető terméket tudhat magáénak, beleértve kompakt pedálokat, effekt processzorokat, digitális felvevőket, ritmus gépeket, metronómokat stb. További információkért, látogassa meg a http://www.hu.boss.info weboldal vagy az Önhöz legközelebbi BOSS márkakereskedőt.


2017. augusztus 1. 08:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA