MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Crown DCi Dante – Új, kisebb teljesítményű modellek érkeznek!

A 2018-as las vegas-i InfoComm installációs kiállításon mutatta be a Harman Professional Solutions a világszerte elismert és rendkívül sikeres Crown DriveCore Install DA széria Dante protkollt is támogató új erősítőit. A Crown installációs zászlóshajójának számító szériája az alap hálózati jellemzők mellett beépített Dante és AES67 támogatással is rendelkezik, mely mostantól alacsonyabb teljesítményű modellekkel is jelen van a piacon a meglévő DCi-DA modellek mellett.

Azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol Dante vagy AES67 szabvány az előírt, a Crown DCi DA széria kiegyensúlyozott kimeneti teljesítményt, elegendő csatornaszámot, és illesztési sokoldalúságot biztosít a szabadalmazott DriveCore® technológia révén, mely a szuper hatékonyságról és a példaszerű hangminőségről is ismertté vált. Így a legendás Crown minőség most már külső átalakító eszköz nélkül is elérhetővé válik olyan kisebb rendszerekhez, ahol Dante a megkövetelt szabvány.

A DCi-DA széria legújabb tagjai 300 és 600 Wattos opciókat tesznek elérhetővé, miközben ugyanazt az erőteljes és sokoldalú funkciókat biztosítják, mint a meglévő modellek. Ráadásul a Dante és AES67 hálózati protokollok mellett, a DA széria egy rendkívül sokoldalú DSP modult is tartalmaz gyári JBL hangszóró beállításokkal és hálózati vezérléssel, valamint monitorozással. Szintén külső transzformátor használata nélkül oldható meg 70V vagy 100 Voltos sugárzók, sőt 2/4/8/16 ohmos alacsony impedanciás illesztés is.

Az új DCi-DA modellek:

DCi 8/300DA – 8x300W
DCi 4/300DA – 4x300W
DCi 4/600 DA – 4x600W

Meglévő DCi DA modellek:

DCi 8/600DA – 8x600W
DCi 4/1250DA – 4x1250W

„Ezek az új alacsonyabb teljesítményű DCi DA erősítők minden szükséges erőt és sokoldalúságot elérhetővé tesznek bármely alkalmazáshoz.” – mondta Iain Gregory a Harman Professional Large Venue Solutions menedzsere. „A Dante és AES67 szabványok támogatásával és a DriveCore Install széria fejlett lehetőségeivel ezek az erősítők komplex erősítő-disztribúciós megoldást jelentenek az egész létesítményben bonyolult kábelezés, illetve további külső eszközök alkalmazása nélkül.”

Részletek: https://www.crownaudio.com/en-US/product_families/drivecore-install-da-series

A Crown DCi-DA erősítők 2018. októbertől kaphatók.

www.bertaudio.hu
www.facebook.com/bertaudio


 

2018. június 28. 15:17

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA