MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

CSÖVES ERŐSÍTŐÉLMÉNY MODERNIZÁLT FORMÁBAN!

A Waza Tube Amp Expander professzionális eszközök széles skáláját tartalmazza, melyek sokoldalúság tekintetében új szintre emelik a csöves erősítők használatát színpadon és stúdióban egyaránt. Ez a fantasztikus készülék mindent tud, amire szükséged lehet. Változó reaktív terheléssel, aktív analóg erősítőfokozattal, mikrofonozott hangláda-emulátorral, IR Loader-rel és felvevő interfésszel is rendelkezik, egyszerűen használható és utazásra kész.

A fejlett Tube Logic technológiára támaszkodva, tekerd ki az erősítődet a „sweet spot”-ig, majd húzd le a hangerőt a kívánt szintre, mindezt a jól megszokott hangzás és játékélmény tökéletes megtartása mellett. A sokoldalú csatlakoztathatóság, a beépített BOSS effektek, a 10 szabadon konfigurálható koncertbeállítás és a mélyreható valós idejű vezérlés minden eddigit felülmúlóan támogatja a kreativitást, bármilyen zenei szituációban. Az előremutató BOSS innovációkkal telepakolt Waza Tube Amp Expander egy nélkülözhetetlen készülék a csöves erősítőt használó gitárosok számára.

WAZA Tube Amp Expander 2: Még több IR Slot és mikrofonozási lehetőség

A Version 2 frissítés új DI bővítéseket tartogat a Waza Tube Amp Expander számára. A hangszóróimpulzus reagálásának támogatása jelentősen megnövekedett, mostantól 4 helyett 32 IR Slot áll rendelkezésre. Több mikrofonozási lehetőség a beépítet hangládákhoz, beleértve egy ribbon mikrofon típust, három kombinált dinamikus/ribbon mikrofont és két további térmikrofon-variációt.

A Katana Version 2 frissítés a letöltési oldalon keresztül érhető el.

A Version 2 frissítéssel hozzáadott új tulajdonságai (2020. január)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!


2020. február 19. 04:30

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA