MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

EHX SUPERSWITCHER

Sokan mondanak le a kedvenc pedáljaik használatáról és térnek át multieffektekre az egyszerűbb vezérelhetőség kedvéért, annak dacára, hogy ez a váltás - akármennyire is fejlett a digitális technológia, általában jelentős-, minőségromlással jár. Ezen csere elkerülésére nyújt magas színvonalú alternatívát az EHX SuperSwitchere, mely képes a modern multieffektek által nyújtott sokrétű és kényelmes rendszervezérlésre.

Az EHX SuperSwitcher egy kompromisszummentesen és egyszerűen programozható rendszervezérlő lábkapcsoló, melyben a nyolc loopot (melyből hat monó; egy monó send sztereó returnnel; egy pedig sztereó send sztereó returnnel), bármilyen módon - de csak a loopba kötés sorrendjében-, egymáshoz kapcsolhatjuk és az általunk kidolgozott akár 128 presetet 16 bankba menthetjük.

Az SuperSwitcher képes preseteken belül egy-egy pedál jelútba kapcsolására, és csoportosított, ún. scene kapcsolásra. Ez utóbbi esetben egy gombnyomással egyszerre akár mind a nyolc loop jelútban való jelenléte módosítható. Lehetőség van tehát egy presetben nyolc (általunk meghatározott pedálcsoport), scene vagy nyolc különböző pedál loop használatára.
Akármelyik mellett dönt a felhasználó, a csendes átváltásról minden esetben mechanikus relék által vezérelt, pattanásmentesen üzemelő kapcsolók és true bypass loopok gondoskodnak.

A jelveszteség nélküli jeltovábbítást - egy szintén kapcsolható, némítható tuner outputot külön úton érintő-, bufferelt input, míg az effektkörök végső kijárati hangerejét – legyen szó akár négy kábeles bekötésről, akár egyszerű lineárisról-, a szabályozható és kapcsolható boosttal rendelkező sztereó output végzi.

A presetek használhatók globális, vagy előre elmentett tempóval (beépített midi masterclock), de lehetőség van egy tempószabályzó kapcsoló és midizhető (midi in-out) effektek bekötésére valamint két kapcsolható control switcher rendszerbe integrálására is.

A SuperSwitcher átláthatóságát, programozását a front panelbe épített tíz darab kisméretű, az aktivitást világítással jelző gomb - megnyomással ki-be kapcsolható- segíti, melyből nyolc a loopok állapotát, kettő a midi cc és pc információit jelzi.

Ajánlott fogyasztói ár: 143.000Ft. 

További információ:
https://www.ehx.com/products/super-switcher
https://www.youtube.com/watch?v=u7X2Dzrw1xs

A Electro-Harmonix termékei megtalálhatók a forte.hu viszonteladóinál!
https://forte-music.hu/uzletek

Tari Botond

forte.hu


2019. június 25. 06:26

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA