MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Érezd a basszust – mélynyomó nélkül

Az LD Systems új ICOA® sorozatának szélessávú hangsugárzói kiemelkedően jó hangzást biztosítanak a mély frekvenciákon is. A sorozat összes tagjáról elmondható, hogy kiváló mindenes, kategóriájukban páratlan szolgáltatásokat nyújtanak. A koaxiális kialakítás, az elforgatható BEM-optimalizált CD tölcsér és a precízen kalibrált DynX DSP presetek révén a hangsugárzók kivételesen sokoldalúak.

A tölcséres mélysugárzó remek mélyhang visszaadása az LD ICOA® hangsugárzókat ideális választássá teszi zenészek, zenekarok, előadók számára. A DJ-k akár mélynyomó alkalmazása nélkül is játszhatják szettjeiket. Függőleges helyzetben kiválóan helytállnak szatellit hangsugárzóként, vízszintesen pedig függesztett rendszerként, vagy lábmonitorként funkcionálnak.
Az aktív változatok a kiváló hatásfokú D-osztályú erősítők révén meggyőző hangnyomást és bőséges teljesítményt biztosítanak.

Az LD Systems DynX DSP technológiájának alkalmazásával a hangsugárzók tökéletes megszólalást, hangtisztaságot és teljesítményt nyújtanak minden körülmények között. A négy presetnek, a 3-sávos EQ-nak és a delay funkciónak köszönhetően a hangzás optimálisan beállítható a helyiség adottságainak megfelelően. A külön gain szabályzóval ellátott két vonal/mikrofon bemeneti csatornához számtalan hangforrás csatlakoztatható, a monó mix kimenet további lehetőségeket kínál.

Az ICOA® család BT változatai Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélküli átvitelt biztosítanak – ez a szolgáltatás ideális telefonról, vagy tabletről történő tartalom lejátszásához.

Az ütésálló hangszórórácsnak és az 55°-os dönthetőségnek köszönhetően az LD Systems ICOA® sorozat kiválóan megállja a helyét monitor hangfalként is. Függőlegesen felállítva a kettős állványhüvely 0°-os és 5°-os döntést kínál, amellyel a hely akusztikai viszonyaihoz igazíthatjuk a rendszert.

Az opcionálisan megvásárolható praktikus kiegészítők egész sora áll rendelkezésre a beépítéshez és szállításhoz. A négy, ergonomikus kialakítású gumírozott alumínium fül kényelmes fogást tesz lehetővé a rakodás során.

Az LD Systems ICOA® családja 12”-os és 15”-os hangszóróval szerelve kapható. Mindkét méretű hangsugárzó aktív (beépített erősítővel ellátott) és passzív (erősítő nélküli) változatban is megvásárolható. Az aktív verziók BT kivitelben, Bluetooth kapcsolatra alkalmas elektronikával is elérhetőek.

Forgalmazza az Elimex Kft.
www.elimex.hu

Bővebb információ és vásárlás ITT!


2020. május 8. 07:28

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA