MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

GO:MIXER PRO SMARTPHONE AUDIOMIXER ÉS VIRTUAL STAGE CAMERA ALKALMAZÁS

A Roland örömmel mutatja be az okostelefonhoz készült GO:MIXER PRO-t és a Virtual Stage Camera alkalmazást, két vadonatúj, hatékony eszközt zenei videók létrehozásához a YouTube-ra vagy más közösségi oldalakra. Az egyszerűen használható GO:MIXER PRO és Virtual Stage Camera egy hardware és egy szoftver integrálásával kiváló minőségű zenei tartalmak létrehozását teszi lehetővé egy okostelefonnal, ami több megtekintést és követőt eredményezhet a közösségi oldalakon.

Egy modern okostelefonnal egyszerűen készíthető el egy videó, de a telefon beépített mikrofonja korántsem garantálja azt a hangminőséget, ami ahhoz kell, hogy a létrehozott tartalom kitűnjön a sorból. A Roland GO:MIXER PRO tökéletes megoldást kínál hardveres formában mindazok számára, akik okostelefonnal hoznak létre zenei tartalmakat. Ez a megfizethető tenyérnyi eszköz lehetővé teszi a többcsatornás keverést, hangmonitorozást és más funkciók használatát.   

A GO:MIXER PRO-hoz egy időben kilenc forrás csatlakoztatható a keveréshez, beleértve profi mikrofonokat, gitárt/basszusgitárt, valamint vonal-jelszintű hangszereket (pl. billentyűs hangszerek) és dobgépeket. Dedikált szabályzókkal állítható be a hangerőarány az eredményezett sztereó digitális audiojel pedig közvetlenül kerül kiküldésre az okostelefonra egy videó-vagy audiofelvétel elkészítéséhez. A GO:MIXER PRO azonnal használható, a tápellátása biztosítható egy okostelefonnal vagy 4db AA elemmel, ha nem szeretné, hogy a mobiltelefon túl gyorsan lemerüljön.

A hangerőbeállítással rendelkező fejhallgató-kimeneten keresztül monitorozható a keverés és hallgatható vissza a kíséretként megszólaltatott audió az okostelefonról az előadás közben. Ha szükséges, a kíséretként megszólaltatott audió a bemeneteken keresztül érkező élő audióval együtt vehető fel egy alkalmazással a dedikált Loop Back panelkapcsoló használatával. Egy Center Cancel funkció is elérhető, karaoke sávok azonnali létrehozásához. És amikor nem zenei tartalmat szeretne felvenni egy mobiltelefonnal, a GO:MIXER PRO használható elemmel működő önálló keverőként is a gyakorláshoz és előadáshoz.

Az új Virtual Stage Camera alkalmazás ideális partner a GO:MIXER PRO keverőhöz és látvány tekintetében a még kifinomultabb eszközökkel készített videókkal is felveszi a versenyt, a gyorsaságról már nem is beszélve. Ez az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy saját videóid hátterét felcseréld filmfelvételekre vagy állóképekre egy okostelefonról, és mindezt valós időben a videózás közben. Ezáltal a kiválasztott háttérvideó vagy kép fog megjelenni mögötted, így felléphetsz híres koncerthelyszíneken, bejárhatod a világot vagy akár eljuthatsz az űrbe is. Továbbá a Virtual Stage Camera alkalmazással azonnal hozhatsz létre kék/zöld hátterű videót a későbbi szerkesztéshez olyan szoftverekkel, mint például az Apple iMovie.

A GO:MIXER PRO tökéletesen együttműködik a Roland 4XCAMERA-val is, amely egy ingyenes videóalkalmazás osztott képernyős zenei videók készítéséhez. Az 4XCAMERA felhasználók online oszthatják meg a projekteket, ami teret ad a világ bármely részén tartózkodó zenészek együttműködésére.

A Virtual Stage Camera és 4XCAMERA kompatibilis iOS mobilkészülékekkel és ingyenesen tölthető le az App Store-ból. Mindkét alkalmazás kibővített funkciókkal használható egy GO:MIXER PRO csatlakoztatásával vagy egy csekély, alkalmazáson-belüli vásárlás esetén.

További GO:MIXER PRO, Virtual Stage Camera és 4XCAMERA információkért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2018. augusztus 7. 13:05

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA