MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Gravity hangfalállvány és hangfaltartó rúd hosszabbító

A kiegészítőket bemutató írásunkban két nagyon hasznos termékkel ismerkedhetünk meg. Egy masszív hangfalállvánnyal, mely kézi hajtókarral rendelkezik és egy hosszabbítóval, amely a szatellit hangfal és a mélynyomó közötti hangfaltartó rúd meghosszabbítására szolgál.

Gravity hangfalállvány mechanikus magasságállítással

A Gravity GSP 4722 masszív hangfalállvány kézi hajtókarral és fogasrúdhoz kapcsolt meghajtó fogaskerék mechanikával rendelkezik, amelynek segítségével a hangfal kényelmesen a kívánt magasságba emelhető.

Strapabíró acélcsőből készült, lábai behajthatók. Nagy beállító csavar és biztonsági tüske rögzíti a teleszkópos rudat, amely magassága 1,5 m és 2,2 m között változtatható. Legnagyobb terhelhetősége 50 kg.

Részletes ismertető és vásárlás: GSP4722B


Gravity hangfaltartó rúd hosszabbító

A Gravity SP2332EXTB hosszabbító a szatellit hangfal és a mélynyomó közötti hangfaltartó rúd meghosszabbítására szolgál, amennyiben az elérhető magasság nem tűnik elégségesnek.

A hosszabbító masszív acélcsőből készült, 50 cm hosszú, végein M20-as menetes csavar, illetve csavarhüvely található, fekete porfestést kapott. A hosszabbító közvetlenül a mélynyomón található M20 állványhüvelybe csavarható, a felső végén lévő csavarmenet pedig a hangfaltartó rúdhoz illeszkedik.

Részletes ismertető és vásárlás: GSP2332EXTB


 

2017. február 12. 07:22

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA